Lochristi | De N70 in Lochristi wordt zo’n beetje de keukenboulevard van de regio.
Het Belgische familiebedrijf Èggo opende er gistermiddag zijn 22ste showroom. Die toont voor de helft keukens en voor de helft ander interieur.

Het bedrijf met hoofdzetel in Namen telt 54 winkels in onsland. “Wij trekken het design van de keuken door naar andere plaatsen in de woning. Daar heeft de levenswijze in volle coronatijd een invloed op gehad. Ruimtes worden geharmoniseerd, waardoor wij ook bureaus, dressings, tv-meubels en badkamers aanbieden.” In Lochristi gaat verkoopsspe- cialist Maxim Hoste aan de slag, samen met twee dames die klanten adviseren. “Maar hier is potentieel voor zeker vijf medewerkers”, klonk het gistermiddag.

Burgemeester Yves Deswaene Open VLD) prees het gezonde ondernemersklimaat in zijn gemeente. “Veel ondernemers zijn gekomen, nog maar weinig vertrokken. Akkoord, het maakt de N70 soms druk, maar het levert een rist mooie handelszaken op én werkgelegenheid.”

Topchef Roger Van Damme mocht als ambassadeur van Èggo de keuken inwijden met heerlijke creaties. (GHL)
INFO Antwerpse Steenweg 136, Lochristi.
www.eggo.be

"Tweeëntwintig winkels zijn er nu in Vlaanderen en uitbreiding blijft een topprioriteit. Over enkele weken openen we in Veurne”, vertelt de perfect tweetalige"

CEO Frédéric Taminiaux van Èggo

A propos d'èggo

Créée en 2007, l’entreprise familiale belge èggo compte aujourd’hui 74 points de vente dans 6 pays différents. On retrouve les enseignes de la marque en Belgique, au Grand-Duché de Luxembourg, en Espagne, au Sénégal et au Moyen-Orient. En 2023, le groupe èggo a réalisé 20.000 projets sur mesure pour ses clients. En Belgique, le groupe dispose de ses propres services Logistique et Customer Care. Avec ses 1000 collaborateurs, installateurs et livreurs, le groupe èggo a réalisé un chiffre d’affaires de 180.000.000 € en 2023.

Plus de renseignements ? Contactez-nous