Je keuken ontwerpen met èggo? Dat is kinderspel! Visualiseer je keuken in 3D in 4 simpele stappen

1° Laat je inspireren
Selecteer eerst en vooral de stijl die je inspireert. Je hoeft je nog niet druk te maken over de inrichting van de meubels. Wel kan je de kleur van de deuren of het werkblad al bepalen. 

2° Teken je ruimte
Teken vervolgens je toekomstige keuken: afmetingen van de muren, positie van de deuren en vensters, opening naar de woonkamer,… Zodra onze configurator over alle nodige informatie beschikt, zal hij je de beste inrichtingen aangepast aan je ruimte voorstellen. In L-vorm, met een eiland, in rechte lijn… Heb je een voorkeur? Maak je keuze en ga naar de volgende stap. 

3° Wijzigen, delen, verbeteren
Pas je project aan zoals jij het wil: kleuren, fronten, meubels… Jij beslist! Zodra je je project bewaard hebt, kan je het met vrienden of familie delen. Zij kunnen je tips geven, zodat je je ontwerp kan verbeteren.

4° Samen je keuken afwerken
In de èggo-showroom, tot slot, vraagt je keukenadviseur je project op en werkt het samen met je af. Hij neemt alle technische details voor zijn rekening en finaliseert je keuken met eventuele accessoires en de keuze van elektrotoestellen

Gefeliciteerd: je hebt je nieuwe keuken geco-creëerd!