èggo is een van één officiële sponsors van de cyclocrossploeg Baloise Trek Lions.

Wielrennen is één van de mooiste sporten. In België en zeker in Vlaanderen zijn we er gek op. Het is een veeleisende sport die atleten ertoe aanzet om hun grenzen te verleggen. Het is een universele en laagdrempelige discipline die iedereen kan beoefenen en waar iedereen ongeacht zijn niveau en leeftijd plezier in vindt.

Om zijn bekendheid te vergroten en de banden met zijn doelpubliek verder aan te halen wordt èggo is een van de officiële sponsors van de cyclocrossploeg Baloise Trek Lions. 

Èggo is trots dat het zich kan scharen achter dit briljante team, met zowel jonge talenten van de Sven Nys Academy als eliterenners en -rensters die prijzen wegkapen tijdens de mooiste veldritten, dat wordt gecoacht door Belgisch kampioen Sven Nys (tweevoudig wereldkampioen en negenvoudig Belgisch kampioen veldrijden, 140 wedstrijdoverwinningen en nu manager van het Baloise Trek Lions-team).  

Wij delen dezelfde waarden

“We zijn erg blij met èggo als nieuwe sponsor van ons team. Èggo is een bekend en inspirerend merk dat elk jaar duizenden Belgen kan overtuigen om te kiezen voor een volledig uitgeruste èggo-keuken of èggo-opbergoplossingen op maat.  We waarderen in het bijzonder het imago dat èggo uitstraalt: toegankelijk, dicht bij zijn klanten, met waarden die sterk aanleunen bij de onze, zoals durf natuurlijk, maar ook vertrouwen en vooral passie!”

- Sven Nys - 

Agenda 2023 - 2024

Volg de heldendaden van het Baloise Trek Lions team gedurende het seizoen:

Sven Nys Academy

Als deel van het partnerschap dat werd afgesloten voor twee jaar ondersteunt èggo ook vol trots de Sven Nys Academy, waar zoveel mogelijk kinderen het plezier van offroad fietsen kunnen beleven.  Voor Sven Nys draait het helemaal niet om presteren, maar om leren. De academy leert de kinderen tal van tips & trics en brengt hen geleidelijk naar een hoger (technisch) niveau zodat ze nóg meer plezier beleven op de fiets. Ook de kinderen veilig leren deelnemen aan het verkeer maakt deel uit van de opleiding. De lessen worden gegeven door een team van begeleiders en door Sven Nys zelf. Ze leren de kinderen vlot te schakelen en sturen, hun evenwicht te gebruiken, het traject in te schatten, hellingen en afdalingen gemakkelijker te nemen en snel te reageren op onvoorziene gebeurtenissen.

Ontdek de agenda van de kampen HIER