Wil je je inrichtingsproject aan ons toevertrouwen?

Wij zijn open!

Al onze showrooms zijn opnieuw open en verwelkomen je van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u30 en op zaterdag van 10u tot 18u00.

 

Moet je alleen komen en je bezoek beperken tot 30 minuten?

Helemaal niet: de verplichting om alleen te gaan winkelen en de regel van maximaal 30 minuten in de winkel zijn niet van toepassing als je een afspraak maakt: kom dus gerust met zijn tweeën bij ons langs, wij maken voor jou de nodige tijd vrij om je nieuwe keuken of je toekomstige dressing te ontwerpen.

 

Kom je bij ons langs zonder afspraak?

Bij èggo ben je altijd welkom! We zien er natuurlijk op toe dat we de regel van één persoon per 10 m² naleven, maar wees gerust: onze showrooms zijn ruim en zo opgesteld dat de afstand zeker gegarandeerd wordt. En als een van onze verkoopraadgevers beschikbaar is, dan kan je zonder te wachten aan je ontwerp beginnen.

 

Wil je weten wat onze gezondheidsmaatregelen zijn?

Bij èggo zijn jouw veiligheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkste: een masker dragen is verplicht voor iedereen, ontsmettingsgel is beschikbaar aan de ingang van de winkel, je wordt ontvangen in een persoonlijk bureau waar een plexiglazen wand tussen jou en je raadgever staat, en alle contactoppervlakken worden regelmatig ontsmet.

 

Als je wilt of moet thuisblijven: hoe verloopt een virtuele afspraak (videoconferentie)?

Bel je winkel om een afspraak op afstand vast te leggen of vermeld deze optie op het online formulier. Je raadgever zal je dan contacteren om een moment vast te leggen dat je past, waarna je een uitnodiging per mail krijgt om deel te nemen aan een “Teams-vergadering”. Teams is een veelgebruikte en gebruiksvriendelijke tool voor videoconferenties. Als je dat wilt, stuurt je raadgever je een snelgidsje waarmee je makkelijk kunt inloggen op de dag en het tijdstip van je afspraak. Tijdens de virtuele afspraak praat je met je raadgever alsof jullie samen in de showroom zouden zitten; hij kan de plannen, 3D-weergaves, foto’s van je elektro en alle andere documenten met je delen (op het scherm van je computer of je tablet). En jij kunt met hem foto’s delen die je inspireren, of aanzichten van de ruimte die je wilt inrichten, dankzij de camera van je computer of tablet. Natuurlijk kan je op elk moment naar de showroom komen om de laatste hand te leggen aan je ontwerp, een materiaal te ontdekken of een kleur beter in te schatten.

 

Is je winkel gesloten en heb je een project lopen?

 Je dossierbeheerder volgt je bestelling op en plant de overgebleven stappen in, afhankelijk van hoe ver je project al gevorderd is (bestelling bij onze leveranciers, plannen van levering en plaatsing, ...). Uiteraard kan je je dossierbeheerder op elk moment bereiken door het telefoonnummer van je winkel te draaien en optie 2 te kiezen.  Moeten we elkaar opnieuw spreken om je ontwerp aan te passen na opmeting bij je thuis? Geen probleem: dat kunnen we in alle veiligheid in de showroom, via videoconferentie of via mail, zodat je project geen vertraging oploopt.

 

Je wacht op de geplande levering en plaatsing van je keuken of opbergoplossing op maat.

Ondanks de recente versoepeling, is het jammer genoeg mogelijk dat jouw plaatser ook getroffen is door de gezondheidscrisis in al zijn omvang (besmet, in quarantaine door contact, ...). Als dat het geval is, zal hij contact met je opnemen om een nieuwe plaatsingsdatum in te plannen. Hoewel we veel capaciteit en heel wat teams hebben, slagen we er jammer genoeg niet altijd in om een vervangingsoplossing te vinden op dezelfde data. We zullen je contacteren om met jou te overleggen als de leveringsdatum ook opnieuw ingepland moet worden of als je je keuken of opbergmeubelen in ontvangst kunt nemen.

 

Kan je nieuwe keuken of opbergoplossing op maat in alle veiligheid geplaatst worden?

Op de overeengekomen dag zal je plaatser bij jou langskomen voor de plaatsing van je keuken of opbergmeubelen. Hij draagt een masker en jullie respecteren samen de regels rond social distancing. Zodra hij zich in de in te richten ruimte bevindt, zal hij je vragen om hem er alleen te laten werken terwijl de ruimte goed verlucht wordt. Na zijn werk poetst hij de ruimte en ontsmet hij de zaken waar hij aan gewerkt heeft. Samen, met maskers en social distancing, gaan jullie over tot de oplevering van de werken en daarna teken je het plaatsingsrapport en wat daarin vermeld staat. Daarna verlaat de plaatser je woning en neemt hij afval en verpakkingen met zich mee.