Onze keuken is mijn koninkrijk! Ik ben er de koningin en ik heb spijt van geen enkele van onze keuzes.

Koken en bakken zijn echt mijn ding. Ik spendeer dagelijks twee à drie uur in mijn keuken. We zijn met zessen thuis, dus we wilden graag een functionele ruimte. Er is over elke vierkante centimeter nagedacht. Met een maximale ergonomie voor ogen hebben we nu dus veel werkoppervlak en opbergruimte. De fronten zijn stevig en gemakkelijk te onderhouden, zodat ook de kinderen zich er goed voelen!

Waarom èggo?

Omdat we er de keuken hebben gevonden die op alle vlakken past bij onze behoeften en de smaak van ons gezin, en dat met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoe hebben jullie èggo ontdekt?

Wij hebben èggo ontdekt op aanraden van familie en hebben uiteindelijk gevonden wat we zochten.

Tijdens ons eerste bezoek aan de showroom hebben we een adviseur ontmoet die erg goed naar ons luisterde. Hij heeft het antwoord gevonden voor onze wensen maar ook voor de technische beperkingen van onze keuken zonder ooit het esthetische uit het oog te verliezen.

Een luisterend oor, opvolging, prijs-kwaliteitsverhouding, dat is onze ervaring met èggo!

Op vlak van de verschillende stadia van de creatie en de realisatie is alles probleemloos verlopen. De eerste afspraak heeft meer dan twee uur geduurd. Toen we de showroom verlieten hadden we onze droomkeuken samengesteld. Alle deadlines werden gerespecteerd en onze keuken werd dus tijd geleverd, voor ze werd geïnstalleerd door een zeer professioneel persoon. Een element dat tijdens het transport was beschadigd, werd snel vervangen.

Onze keuken

Eén keuken,
ontelbare mogelijkheden

Vind je dit model mooi? Ben je dol op zijn lijnen en karakter? Alle keukens uit onze collecties passen zich gemakkelijk aan aan je interieur en de afmetingen van je ruimte, maar ook aan je installatiebehoeften en persoonlijke wensen.

Ontdek deze keuken
Gepubliceerd op 05.09.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow