Mijn keuken? Mijn huurders hebben er een geweldig gevoel bij!

Ik was op zoek naar twee functionele keukens die praktisch zijn en geschikt voor kleine appartementen. Ook de prijs was een belangrijk punt...

Waarom èggo?

Omwille van de prijs-kwaliteitsverhouding.

Hoe hebben  jullie èggo ontdekt ?

Ik heb èggo ontdekt via reclame. Het is een naam waar je niet omheen kunt wanneer je een keuken zoekt. De mogelijkheden aangeboden door èggo waren perfect voor mijn project.

Ik ben erg tevreden over mijn samenwerking met de èggo-adviseur. Het is een element dat zeker heeft doorgewogen toen ik mijn keuze heb gemaakt. Hij luisterde goed en heeft aan van alles gedacht om de keuken functioneler te maken zonder dat het budget naar boven zou gaan.

Raad, prijs-kwaliteitsverhouding, efficiëntie, dat is mijn ervaring met èggo!

De verschillende stappen volgden elkaar probleemloos op. Ik heb mijn projectbeheerder, die erg begaan was met mijn project, op de hoogte gebracht van een communicatieprobleem met de monteur van de eerste keuken en hij heeft dit in orde gebracht. Vanaf dan is alles vlot verlopen.

Onze keuken

Eén keuken,
ontelbare mogelijkheden

Vind je dit model mooi? Ben je dol op zijn lijnen en karakter? Alle keukens uit onze collecties passen zich gemakkelijk aan aan je interieur en de afmetingen van je ruimte, maar ook aan je installatiebehoeften en persoonlijke wensen.

Ontdek deze keuken
Gepubliceerd op 30.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow