Elke centimeter telt

De beschikbare ruimte maximaal benutten, daar gaat het om. Gelukkig bestaan er heel wat opbergoplossingen, die nog stijlvol zijn ook! Of je nu veel ruimte hebt of net een smalle gang, een dressing of een ingemaakte kast op maat tovert elke vierkante centimeter om tot kostbare opbergruimte, met als voornaamste troef dat die opgaat in de rest van de kamer, en een deel van je interieur wordt.

De ingemaakte kast op maat laat geen vierkante centimeter onbenut en maakt optimaal gebruik van de opbergruimte in een kamer.

Van zolder tot kelder, een ingemaakte kast op maat past in elke ruimte.

Een persoonlijke twist!

Met ingemaakte kasten kan je je creativiteit de vrije loop laten. Voor een trendy en gesofisticeerde dressing kies je voor meubelen in zwart en wit. Toch eerder klassiek? Een ingemaakte kast met deuren afgewerkt met een sierlijst past perfect in je interieur. Laat je persoonlijkheid tot in het kleinste detail tot uiting komen: deuren uit glas of met houtafwerking, draai- of schuifdeuren, rechte deuren of deuren met een afgeschuinde zijde voor hellende plafonds enz. Om zo veel mogelijk uit je dressing te halen, stem je ook de kastinrichting af op je smaak en gewoontes.

Een hoek biedt meer voor- dan nadelen (L-inrichting van je dressing).

Personaliseer je dressing tot in het kleinste detail van de inrichting.

Nog meer inspiratie? Volg onze blog, word fan van onze Facebookpagina of abonneer je op ons Pinterest-prikbord.

 

Gepubliceerd op 04.09.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow