Marmeren deco
 

Kunstenaars en ontwerpers maakten de juiste keuze toen ze marmer opnieuw een glansrol toekenden. In combinatie met hout, messing of koper, steelt het de show. Papieren servetten, tabletten, kandelaars, broodplanken, horloges: marmer doet het overal goed. Je ziet het zowel bij toegankelijke merken als bij designers: in de interieurtrends van vandaag vind je overal vind je wel een subtiele aanwezigheid marmer.

Wand en wastafel in calacata: de ultieme sobere toets voor deze èggo keuken 903 in zwart en wit.

De beste bondgenoot van marmer in de keuken? Hout. Combineer, probeer, creëer: je kan met deze natuurlijke materialen geen fouten maken. 

 

Geef je keuken een chique toets

En in de keuken? Dezelfde trend! Het verfijnde en minimalistische marmer zet de toon. Ga voor een resoluut hedendaags effect en kies voor marmer op je muren, wanden of werkplannen. Marmer ziet er goed uit in zwart of wit maar flirt ook wel 's met pasteltinten (speciale vermelding voor roze, aquablauw of lichtgroen) en koperkleurige tinten.

Hout, koper, metaal of messing: aan jou om te kiezen! Een combinatie van deze materialen is de sleutel tot een coherente, warme en verfijnde keuken. (Bron: thedesignchaser)

Marmer is verzot op wit en zwart. Gebruik het in een pastelkeuken: het resultaat is tegelijk zacht en verfijnd. (Bron: arentpyke)

 

Houd er wel rekening mee dat marmer een poreuze steen is. En dat wil zeggen dat je er gemakkelijk vlekken op maakt. Daarom biedt èggo heel natuurgetrouwe imitaties in composiet of keramiek in wit of zwart antraciet. Die zijn wel bestand tegen krassen en schokken. Je hebt dus geen enkele reden meer om het niet in huis te halen! 

Deze èggo keuken 900 in zwart en wit combineert hout en marmer. Soberheid en verfijning bij uitstek.

Meer inspiratie? Schrijf in op onze blog en volg onze Facebook- en Pinterest-pagina.

Gepubliceerd op 05.02.2018
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow