De keuken van de toekomst kenmerkt zich door een interactieve kookplaat die ook nog eens een slimme touch screen is. De achterwand is uitgerust met wifi-verbinding, een camera en een projector. Stel je voor: achter je kookplaat verschijnt een groot scherm waarop je kan surfen naar je favoriete blogs, recepten, de weersvoorspellingen, je Spotify playlists... En daar stopt het niet! Want hoe leuk zou het niet zijn om al je elektrotoestellen met elkaar te verbinden?

De keuken van de toekomst gaat prat op slimmere elektrotoestellen. De koelkast analyseert je gekozen recept en geeft aan welke ingrediënten je nog in huis moet halen en welke wijn het best bij je menu past. Terwijl je druk in de weer bent, krijg je telefoon van een vriend die vraagt om langs te komen. Geen probleem. Je stuurt hem de wijntips van je koelkast door. Intussen heeft de oven de gaartijd berekend en de voorverwarming geprogrammeerd. De vaatwasser, tot slot, is ingesteld om stipt op tijd klaar te zijn!

Elektrotoestellen kunnen steeds meer aan. Tegenwoordig staan innovatie en technologie ten dienste van de gebruiker. Het zijn de toestellen die zich aan onze behoeften en levensstijl aanpassen, en niet omgekeerd. Dus, klaar voor het avontuur?

Èggo innoveert voortdurend. Het spreekt dan ook voor zich dat we samen met Whirlpool de keuken van de toekomst uitgedacht hebben. Kom deze revolutionaire keuken snel bewonderen op onze stand (Hall 11 - stand 405) vanaf 26 februari gedurende de hele duur van het salon.

 

Gepubliceerd op 18.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow