Stel zelf de geschikte kast samen

Deuren

Aan welk type deuren geef je de voorkeur voor je rechte kast? Draaideuren, schuifdeuren of vouwdeuren, met handgreep of soft close-systeem? Kies de beste oplossing in functie van de beschikbare ruimte.

Ontdek alle deuren

Accessoires

Broeken, blouses, pulls, dassen, accessoires, … Alle kledingstukken moeten op de juiste manier worden weggeborgen. Èggo biedt je tal van accessoires aan om je opbergruimte te personaliseren en te organiseren: garderobelift, traditionele kledingstang, dassenhanger, broekenhanger, scheidingswanden voor lades, manden, …

Ontdek alle accessoires

Afwerkingen & kleuren

Gladde deur of met frame, unikleuren of gecombineerd, in glas of met spiegel om de kamer groter te maken, … Je beschikt over een scala aan materialen en kleuren om je kast af te stemmen op de stijl van je interieur. Je wilt immers een oplossing die niet alleen functioneel is maar ook een essentieel element vormt van je binnenhuisinrichting.

Ontdek alle afwerkingen

Handgrepen

Handgrepen spelen een belangrijke rol in de uiteindelijke esthetiek van je kast. Je kunt kiezen voor klassieke handgrepen, geïntegreerde handgrepen of helemaal geen handgrepen. Zolang je maar aandacht besteedt aan dit kleine detail dat een wereld van verschil maakt!

Ontdek alle handgrepen

Inrichting

Rechte kast in I-, L- of U-vorm, met een eiland … Er zijn zoveel mogelijkheden om je interieur in te richten en opbergruimte te creëren. Heb je de maten? Wij tekenen je kast voor u uit, ongeacht de vorm van uw kamer. Natuurlijk letten we erop dat we alle ruimte optimaal benutten!

Ontdek alle inrichtingen

Kamer

Zolderkamer, schuine wanden, trap, slaapkamer voor kinderen of master bedroom, kantoor, wasplaats, dressingroom, … Alle kamers in je huis verdienen een kast van èggo ! Onze oplossingen op maat passen zich aan alle omgevingen en alle eisen aan.

Begeleiding op maat

Maak je zich zorgen over een interieurproject? Wij nemen je alles uit handen! Van het ontwerp van de plannen tot de fabricage en plaatsing van je kasten op maat. Wij zijn er voortdurend om je te helpen bij het ontwerp van je opbergruimte. Onze opbergruimtes zijn volledig modulair en passen zich aan al je wensen aan.

Samen je project bespreken?

Een afspraak maken