Een kamer onder het dak, een loft of een zolderkamer, de ruimte onder de trap, … Schuine wanden leiden vaak tot heel wat kopzorgen om een ruimte in te richten met meubels. èggo biedt je opbergoplossingen op maat om die ‘verloren’ ruimtes optimaal te benutten en de volledige vloeroppervlakte te gebruiken. Op esthetische wijze plaats besparen in je woning, dat is dubbel gewonnen, toch?

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze kasten voor schuine wanden

Tienerkamer jongen -
afgeschuinde draaideuren

3.790 €

Tienerkamer jongen -
afgeschuinde draaideuren

Kamer - schuifdeuren

2.690 €

Kamer - schuifdeuren

Inkomhal - schuifdeuren

2.590 €

Inkomhal - schuifdeuren

Ontdek al onze kasten voor schuine wanden

De inrichting van je dressing op maat onder de schuine wand van je kamer

In veel huizen zonder zolder of zolderverdieping situeren de kamers zich rechtstreeks onder de dakhelling. Zo wordt de hoogte onder het plafond aanzienlijk verlaagd en is er een pak minder ruimte langs de wanden voor opbergkasten.

Bij èggo blijft deze potentierijke ruimte niet langer onbenut dankzij onze kasten op maat en dressings. Zo kun je de inrichting van je kamer of masterbedroom optimaliseren. Laat je verbeelding de vrije loop en teken samen met onze specialisten een open kast voor je schuine wand of een kast met deurenschuifladeskleerhangers, nissen, legplanken, … Zo berg je al je kleren en schoenen op en blijft je slaapkamer altijd netjes.

Opbergruimte onder een schuine wand = plaatswinst

Niet alleen je kleren hebben een plekje nodig, denk bijvoorbeeld maar aan belangrijke documenten, boeken, speelgoed, knutsel- of doe-het-zelfmateriaal of onderhoudsproducten, … Onze interieuroplossingen beperken zich niet tot de kamer of dressing, maar kennen nog tal van andere toepassingen. Samen denken we na over de meest geschikte opbergoplossing voor jouw behoeften en jouw project: archiefkasten voor je kantoor, een kast onder de trapeen boekenkast op maat in je eetkamer,  Voor elke kamer onder het hellend dak van je woning of appartement hebben we wel een kastoplossing op maat, speciaal voor jou ontwikkeld.

Een kast onder de trap voor een vestiaire

Door alle mantels, jassen, schoenen, handtassen enz. lijkt de inkomhal van een woning soms op een slagveld, zeker in kleine ruimtes. Waarom zou je die vrije oppervlakte onder de trap dus niet benutten en zo de ruimte optimaliseren? Richt ze in met een kast op maat die dienstdoet als vestiaire. Dankzij de schuifdeuren, de opbergruimte, het klassieke schoenenrek met één of twee niveaus en de uitschuifbare kledingstangen kun je alles opbergen en ligt je inkomhal er netjes en strak bij.

Tal van afwerkingen voor uw kast op maat voor schuine wanden

Bij èggo stellen we je kasten voor in gepersonaliseerd design en volgens jouw mogelijkheden en wensen. Van de indeling van je kast voor schuine wanden tot de keuze van het type deuren, de kleuren en afwerkingen, de handgrepen en zelfs de lades ontwerpen wij voor jou een plan op maat.

Meer nog, wij geven heel wat tips voor slimme accessoires en voor extra inrichtingsmogelijkheden om je kast op maat volledig te personaliseren. Rust je kast onder een schuine wand bijvoorbeeld uit met onze kleerkast met afneembare roede, ons schoenenrek, ons stropdassenrek en onze broekhanger, …

Een kast voor schuine wanden nodig?

Een afspraak maken