Rechte kast

De opbergruimte in haar eenvoudigste vorm! Wij tekenen je kast tot op de millimeter en plaatsen ze precies waar je ze wilt.

Ontdek alle rechte kasten
Ontdek alle rechte kasten

Schuine kast

Een schuin dak of een schuine hoek onder de trap mag geen obstakel vormen: integendeel, onze opbergoplossingen benutten alle beschikbare ruimte.

Ontdek alle schuine kasten
Ontdek alle schuine kasten

De ervaring van èggo in dienst van uw interieur

èggo ontwerpt al tien jaar keukens en heeft er in België reeds duizenden geplaatst. Deze ervaring met interieurinrichting willen we vandaag uitbreiden tot alle andere ruimtes in de woning. Met dezelfde expertise, hetzelfde oog voor detail en kwaliteit, en natuurlijk ook met dezelfde beloftes: jouw project begeleiden van a tot z, van het eerste ontwerp tot de plaatsing van je meubels.

Ontdek onze selectie dressings en kasten op maat en bezoek de winkel voor een persoonlijke offerte. Maten, hoogte, stijl, … Samen ontwerpen we de kast van je dromen.

Draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren, … of zelfs helemaal geen kastdeur. Wij geven je advies in functie van jouw voorkeur.

Ontdek alle deuren
Ontdek de collectie

Geknipt voor jou

Kamer volwassenen

6.190 €

Kamer volwassenen

Jongenskamer

2.290 €

Jongenskamer

Het ideale hulpmiddel!

De garderobelift is de ideale assistent om je kleren in de hoogte op te bergen en ze in een handomdraai terug te vinden. Zo hoef je niet meer op de toppen van je tenen te staan om bij je kleerhangers te kunnen. Je hemden, jassen en truien: alles ligt binnen handbereik en neemt extreem weinig plaats in. Dit roedesysteem is niet alleen functioneel, je won nog nooit zoveel tijd!

Bekijk de video

Interieurverhalen

Opbergruimte voor elke kamer

Omdat opbergkasten onmisbaar zijn in elke kamer van je huis, bieden we je uiteenlopende, gepersonaliseerde oplossingen voor je badkamer, kinder- en babykamer of master bedroom, bibliotheekkast, inkomhal, woonkamer, eetkamer, wasplaats en bureau. Ontdek de knowhow van inrichtingsspecialist èggo en stel het huis van je dromen samen.

 

 

Advies

Advies van
de experts

Klapdeuren of schuifdeuren? Schuifladen of kleerkasten? Modern wit of hout? Ongeacht het project dat je in gedachten hebt, onze specialisten staan klaar om je te helpen bij je keuze. Samen ontwerpen we de perfecte kast voor je slaapkamer, bureau, badkamer, … Aarzel ook niet om je dichtstbijzijnde showroom te bezoeken voor meer inspiratie en tips.

Ons beste advies

Een dressing op jouw maat?

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Praktische opbergsystemen op maat

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Een kast of dressing op maat nodig?

Een afspraak maken