Rechte kast

De opbergruimte in haar eenvoudigste vorm! Wij tekenen je kast tot op de millimeter en plaatsen ze precies waar je ze wilt. Of je nu een stijl in natuurlijk hout verkiest, een elegant zwarte look of een witte afwerking, onze kasten zijn speciaal voor jou ontworpen.

Ontdek alle rechte kasten
Ontdek alle rechte kasten

Schuine kast

Een schuin dak of een schuine hoek onder de trap mag geen obstakel vormen: integendeel, onze opbergoplossingen benutten alle beschikbare ruimte. Deze ongebruikte hoekjes tover je om in een handige ladekast of een kast met verschillende vakken, voor maximale opbergruimte.

Ontdek alle schuine kasten
Ontdek alle schuine kasten

De ervaring van èggo in dienst van uw interieur

èggo ontwerpt al tien jaar keukens en heeft er in België reeds duizenden geplaatst. Deze ervaring met interieurinrichting willen we vandaag uitbreiden tot alle andere ruimtes in de woning, meer bepaald met onze kastoplossingen. Met dezelfde expertise, hetzelfde oog voor detail en kwaliteit, en natuurlijk ook met dezelfde beloftes: jouw project begeleiden van a tot z, van het eerste ontwerp tot de plaatsing van je meubels.

 

Ontdek onze selectie dressings en kasten op maat en bezoek de winkel voor een persoonlijke offerte. Maten, hoogte, stijl, … Samen ontwerpen we de kast van je dromen.

 

Personaliseer je inbouwkast

Je inbouwkast is de uiting van je persoonlijkheid en van je behoeften. Bij èggo begrijpen we dat elk detail telt. Daarom bieden we een hele reeks opties om je kasten te personaliseren. Berg je persoonlijke spullen elegant op achter onze verfijnde deuren in warm hout of in gelakt zwart. Voeg er de handgrepen en lades aan toe die we speciaal ontwikkelden voor dagelijks gebruik en die functionaliteit en esthetica perfect combineren. En voor de final touch kun je kiezen uit onze kleuren en afwerkingen om de kast te maken op maat van jouw persoonlijkheid.

 

Draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren, … of zelfs helemaal geen kastdeur. Wij geven je advies in functie van jouw voorkeur.

Ontdek alle deuren
Ontdek de collectie

Geknipt voor jou

Kamer volwassenen

6.190 €

Kamer volwassenen

Jongenskamer

2.290 €

Jongenskamer

Het ideale hulpmiddel voor je kast!

De garderobelift is de ideale assistent om je kleren in de hoogte op te bergen en ze in een handomdraai terug te vinden. Zo hoef je niet meer op de toppen van je tenen te staan om bij je kleerhangers te kunnen. Dankzij de schuifdeuren en slim ontworpen kledingstangen liggen je hemden, jassen en truien perfect binnen handbereik en nemen ze extreem weinig plaats in. Dit roedesysteem is niet alleen functioneel, je won nog nooit zoveel tijd!

Bekijk de video

Interieurverhalen

Opbergruimte voor elke kamer

Omdat opbergkasten onmisbaar zijn in elke kamer van je huis, bieden we je uiteenlopende, gepersonaliseerde oplossingen. Of het nu een elegant zwart nachtkastje is voor de slaapkamer, een minimalistische kast met deuren en lades voor de badkamer of een knappe kast met veel opbergvakken voor de woonkamer en nog zoveel meer: bij èggo vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek de knowhow van inrichtingsspecialist èggo en stel het huis van je dromen samen.

 

Advies

Advies van
de experts

Klapdeuren of schuifdeuren? Schuifladen of kleerkasten? Modern wit of hout? Ongeacht het project dat je in gedachten hebt, onze specialisten staan klaar om je te helpen bij je keuze. Samen ontwerpen we de perfecte kast voor je slaapkamer, bureau, badkamer, … Aarzel ook niet om je dichtstbijzijnde showroom te bezoeken voor meer inspiratie en tips.

Ons beste advies

Een dressing op jouw maat?

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Praktische opbergsystemen op maat

Lees het vervolg
Lees het vervolg

Een kast of dressing op maat nodig?

Een afspraak maken