De cottage-collectie wordt gekenmerkt door kastdeuren met een licht reliëf en stijlvolle handgrepen. Ze vormt op meesterlijke wijze de belichaming van je lifestyle. Deze charmante keukens in landelijke stijl roepen een warme, hartelijke sfeer in het leven.

ONTDEK DE COLLECTIE

Onze landelijke keukens

Credo Alpin Wit

8.090 €

Credo Alpin Wit

Chalet Wit

11.290 €

Chalet Wit

Sylt Zwart

13.590 €

Sylt Zwart

Chalet Zand

15.790 €

Chalet Zand

York Zijdegrijs

13.590 €

York Zijdegrijs

Onze alle landelijke keukens

Het effect van een landhuis, zelfs in de stad

Werkbladen en tafels in onbewerkt of massief hout hebben niet afgedaan. Integendeel, ze zijn ideaal om een cosy chic sfeertje te creëren. De houten keuken blijft tijdloos en is altijd even aantrekkelijk! Droom je van een Engelse cottage-stijl en zachte kleuren of wil je je keuken inrichten als een chalet in de bergen? Wij adviseren je tijdens je interieurproject.

Waarom geen kroeg-effect?

Een rustieke stijl blijft niet beperkt tot massieve eik of grenenhout! Voor een keuken met de allures van een chique kroeg, kan je ook opteren voor materialen zoals leisteen of zwart hout. Het neusje van de zalm? Werk de fronten van uw meubels af in mat zwart en de werkbladen in warm hout. Laat de bakstenen zichtbaar in de muur.

Talrijke kleuren en afwerkingen

De cottage-keukens van èggo

Onze keukens laten natuurlijke materialen tot hun recht komen. Als je houdt van houten keukens met fraaie sierlijsten en een breed palet van zachte of donkere tinten (zoals bijvoorbeeld diep zwart), vind je beslist je gading bij èggo !

Ontdek alle afwerkingen

Moderne toestellen

Rustiek wil niet zeggen dat ook de toestellen uit de XIXde eeuw stammen! De cottage-keukens van èggo verzoenen de elegantie van de landelijke stijl met eigentijdse technologie. Voor al je toestellen werken we samen met de grootste namen uit de sector, zoals Bosch, AEG, Whirlpool, Smeg, Miele…

Ontdek alle toestellen

Alle soorten handgrepen voor je keukenmeubels

Om de look van je landelijke keuken compleet te maken, heb je nog mooie handgrepen nodig! Wij stellen je een erg ruim aanbod met verschillende modellen voor. Bij ons vindt je handgrepen in alle groottes, alle vormen en alle kleuren (koperen, verzilverde, zwarte handgrepen, …).

Ontdek al onze handgrepen

Hulp nodig om uw cottage-keuken in te richten?

Je zit vol ideeën maar je weet niet hoe je ze in de praktijk moet brengen? Je wilt het advies van een keukenspecialist om zeker te zijn dat je de juiste keuze maakt? Bij èggo begeleiden we je tijdens het hele bouw- of renovatieproject. Omdat het comfort en het welzijn van je gezin ons na aan het hart liggen, willen wij dat ook het kleinste detail perfect op je levensstijl is afgestemd.

 

Een afspraak maken