Welke elektrische apparaten passen in een optimaal uitgeruste keuken?

Keukenovens

Een inbouwoven is onmisbaar voor al die lekkere gerechtjes. En je kunt hem afstemmen op je keuken en je behoeften: 60 cm of eerder 45 cm? Naast plaatswinst bieden de nieuwste ovens je ook een veelvoud aan praktische functies voor al je recepten: combioven, stoomoven, heteluchtfunctie, met grill of lagetemperatuurmodus... Om het je makkelijk te maken, hebben de meeste ovens ook een reinigingsfunctie met hydrolyse of pyrolyse: een oven die zichzelf schoonmaakt, praktischer kan toch niet?

Een koelkast voor elk gezin

Om verse producten te bewaren, heeft elk gezin een koelkast nodig op zijn maat. Of je nu alleen woont of in een groot gezin, een kleine of grote eter bent: er zijn koelkasten in alle groottes, van 80 cm tot 180 cm.

Een koelkast met een echte diepvriezer

Koelkasten bevatten vaak ook een diepvriezer, ingebouwd als vriesvak of in een apart gedeelte. Bovendien zijn ze makkelijk in te werken in bijvoorbeeld een kolomkast. Iets minder discreet is de Amerikaanse koelkast, die met haar dubbele deur, water- en ijsblokjesdispenser een glansrol speelt in de keuken.

De kookplaat 

Gas, vitrokeramisch of inductie?

Kookplaten staan centraal in de keuken. Zonder kookplaat geen heerlijke stoofpotjes. Er bestaan verschillende soorten. Wat traditioneler op gas, of modernere vitrokeramische kookplaten. En waarom geen inductiekookplaat? Die warmt snel op en verbruikt weinig energie. Vandaag kan je ook kiezen voor een kookplaat met ingebouwde dampkap: optimale plaatswinst en strak design verzekerd! Ontdek al onze tips om de juiste kookplaat voor jouw keuken te kiezen.

De vaatwasser

Niemand wast graag met de hand af. De vaatwasser is dan ook vaak het favoriete toestel in de keuken. Met verschillende afwascycli en tegenwoordig zelfs een programmator maakt de vaatwas alles schoon zonder dat jij daar nog moeite voor hoeft te doen. De technologie evolueert en vaatwassers worden ook steeds stiller - let op de decibels! Tot slot, als je een kleine keuken hebt, dan vind je daar vast een plaatsje voor een vaatwasmachine van 45 cm.

De dampkap om kookgeuren af te voeren

Een ladedampkap is discreet, een schuine dampkap heeft een hoog designgehalte, een dampkap in het werkblad bevat spitstechnologie en een plafonddampkap zorgt voor een trendy toets boven je keukeneiland. Tegen kookgeurtjes en -dampen bestaan heel wat oplossingen. Welk afzuigsysteem voor jou optimaal is, hangt af van het volume van je ruimte.

Een must: de wijnkast

Steeds vaker krijgt een wijnkast een plaatsje in de keuken. Ingebouwd, in een kolomkast of onder het werkblad: zoals je maar wilt! Een wijnkast bevat een, twee of zelfs drie temperatuurzones, zodat je je grands crus perfect kunt bewaren! Met een ronduit modern design past een wijnkast ongetwijfeld in je interieur, en kunnen je lekkerste flesjes optimaal rijpen.

Advies

Aankoopgids
elektrische apparatuur

De elektrische apparaten van vandaag omvatten nooit geziene innovaties en functies. Voortaan fungeren je toestellen als echte slimme assistenten die steeds vaker geconnecteerd zijn. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met de juiste informatie. Zo kun je steeds de beste keuze maken.

Al ons advies
Advies

De slimme
dampkap

Met de Hob2Hood hoef je zelf niet langer je dampkap in te schakelen. De ventilator volgt intuïtief jouw voorbeeld en zal zijn aanzuigvermogen vergroten of verminderen in functie van de keuzes die jij maakt om hard of zacht te koken. Geweldig, niet ?

Meer weten

 

 

De grootste merken van elektrische apparatuur zijn partners van èggo