En als we nu ’s zouden verhuizen zónder te verhuizen!? Ja, om alles groter te zien, comfortabeler te leven… met méér opbergruimte. Verhuizen zónder te verhuizen. Want we hebben allemaal zin in verandering. Bij èggo krijg je nu een echt duwtje in je rug, met een korting van 30% op je nieuwe keuken 

Ontdek onze e-folder

En als we nu ’s zouden verhuizen zónder te verhuizen!?

-30%* op je nieuwe keuken

Zin in iets nieuws? Wat als je nu eens met de keuken zou beginnen... Droom je van een open keuken, een massa opbergruimte, meer ergonomie of wil je gewoon graag trendy wonen... èggo geeft je een stevig duwtje in de rug om te verhuizen zonder te verhuizen, met 30%* korting op je nieuwe keuken
*Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze keukens
En als we nu ’s zouden verhuizen zónder te verhuizen!?

5 jaar garantie op je elektro!

Profiteer ook van 5 jaar garantie op een reeks elektromerken*. Elektro is een belangrijk onderdeel van je keuken en moet mooi en efficiënt zijn, maar ook zuinig en waarom niet opteren voor slimme toestellen? De keuken van je dromen verdient de beste elektro, dus wie kan jou beter helpen bij je keuzes dan jouw keukenontwerper?
*Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek om welke merken het gaat
AFSPRAAK

Wens je een afspraak?

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak!

Ontwerp nu je keuken in 3D

Configureer je toekomstige uitgeruste keuken in enkele kliks, rechtstreeks vanop je computer: simpelintuïtief en leuk. Kies een stijl die je leuk vindt, test kleuren en materialen, voeg een centraal eiland, een tafel en stoelen toe, … Kortom: ontwerp jouw ideale keuken! Zodra je je keuken in 3D ontworpen hebt, kan je ze delen met je vrienden of het ontwerp naar de winkel sturen zodat je er virtueel de laatste hand aan kunt leggen met je adviseur.

Met mijn ontwerp starten
En als we nu ’s zouden verhuizen zónder te verhuizen!?

kasten op maat?

Uiteraard maakt èggo de keuken van je dromen, maar er zijn ook tal van opbergoplossingen in de aanbieding. Badkamermeubels? Een boekenkast? Een dressing of een washok? Èggo begeleidt je bij de inrichtingsplannen van alle kamers in je huis!
*Zie voorwaarden in de winkel.

Onze condities OPBERGKAST

Heb je een project? 

Tot 31 mai 2022 kan je je aankoop financieren met een JKP van 1,99%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 02.05.2022