Het zijn solden! Profiteer van de solden en teken het opbergmeubel op maat van je dromen uit tegen de beste prijs! Ontdek onze supercondities en kom ervan profiteren in een van onze winkels. We verwelkomen je steeds in alle veiligheid! Onze e-folder en de tips van onze èggo-experts zullen je helpen om je interieur optimaal in te richten. Met èggo ben je zeker van constante begeleiding en een luisterend oor om je plannen te realiseren met oog voor je budget!

Ontdek onze e-folder

 

 

 

SOLDEN | DRESSING

- 25% op je inbouwkast of dressing op maat

Profiteer van een mooie korting van 25%* op opbergmeubelen! Schenk je vertrouwen aan èggo als je opbergoplossingen wilt die afgestemd zijn op jouw ruimte: een inbouwkast, dressing, badkamermeubel, boekenkast, ... op maat om je interieur in te richten. Dus ga ervoor
*Condities geldig van 04/01/21 tot 31/01/21. Zie voorwaarden in de winkel.

Ik ontdek alle modellen
INSPIRATIE

Laat je inspireren door onze interactieve e-folder

Raadpleeg onze e-folder en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste trends voor interieurinrichting, maar ook onze ideeën voor opbergmeubelen op maat in elke ruimte van je huis. En nog zo veel meer...

Ontdek onze e-folder
SOLDEN

Uitzonderlijk open nu zondag 31 januari 2021!

We verwelkomen je in alle veiligheid.
Kom eens langs, wij stellen een gratis gedetailleerde offerte op.
Wacht niet langer, maar een afspraak.

Maak een afspraak!
ASPRAAK

Heb je plannen?

Maak dan een afspraak in een van onze èggo-winkels zodat we samen kunnen bekijken welke mogelijkheden er zijn. Met maatwerk kan je elk hoekje van je interieur optimaal benutten! Onze raadgever vindt voor jou de ideale oplossing.

Maak een afspraak

Je bent opnieuw welkom bij ons!

Lockdown, versoepeling, tweede lockdown,... In deze wereld vol onzekerheid is er maar één zekerheid: we staan te popelen om je ontwerp te realiseren en je interieur mooier te maken, opnieuw met een kopje koffie erbij, en met naleving van alle hygiënische maatregelen in onze winkels.

Je kunt je aankoop in maandaflossingen
betalen en profiteren van
ons krediet met 0% JKP*

Tot 31 JANUARI 2021 kan je je aankoop financieren met een JKP van 0%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 15.12.2020