Heb je erop zitten wachten? Eindelijk zijn de solden er! Profiteer van onze voorwaarden en richt de keuken van je dromen in tegen de beste prijs! Ontdek onze geweldige aanbiedingen hieronder en kom er je voordeel mee doen in een van onze winkels.

Ontdek onze e-folder

SOLDEN | KEUKENS

-25%* op je nieuwe keuken !

Tijdens de solden krijg je 25%* korting op je toekomstige keuken! Droom je van een zwarte of witte keuken, de landelijke stijl of strak design tegen een uitzonderlijke prijs? Profiteer dan van onze mooie soldencondities! Wie zei er ook alweer dat een maatkeuken duur was?

* Condities geldig van 01/01/22 tot 31/01/22. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze e-folder

Tot 60% korting op toonzaalmodellen!

De solden zijn ook hét moment om goeie zaakjes te doen op onze toonzaalkeukens: bodemprijzen tot -60%!  Profiteer tijdens de solden bij èggo van mooie kortingen en een keuken tegen een zacht prijsje!
 

Onze toonzaalkeukens
Uitzonderlijke opening

ZONDAG 30/01

Onze winkels zijn open op zondag 30 januari. Dit is hét moment om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp. Al onze winkels verwelkomen je op zondag 30/01 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken

Enkele keukenmodellen...

SOLDEN|OPBERGKASTEN

-25%* op je ontwerp voor een opbergkast !

Ken jij ons gamma opbergmeubelen op maat al? Een meubel voor je inkomhal, bureau of dressing: profiteer ook van de solden op onze opbergoplossingen: -25%* korting. Zo maak je het ontwerp van je dromen waar met oog voor je budget!

* Condities geldig van 03/01/22 tot 31/01/22. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze SOLDEN opbergkasten

Laat je inspireren door onze catalogus

Download onze catalogus en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de laatste trends voor interieurinrichting, maar ook onze ideeën voor opbergmeubelen op maat in elke ruimte van je huis. En nog zo veel meer...

Onze online catalogus doorbladeren

Heb je een project? 

Tot 31 JANVIER 2022 kan je je aankoop financieren met een JKP van 0%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 24.12.2021