Gun jezelf die keuken waar je al zo lang van droomt!

Wij verjaren en om dat te vieren hebben we besloten jou te trakteren op uitzonderlijke condities! Profiteer ervan om de plannen voor je nieuwe keuken aan ons toe te vertrouwen. Èggo begeleidt je bij elke stap: het ontwerp, het opmeten, de levering, de installatie …

Wil je graag meer weten over onze verjaardagscondities? Ontdek onze e-folder!

Uitzonderlijke opening

ZONDAG 25/10

Onze winkels zijn open op zondag 25 oktober. Dit is hét moment om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp. Al onze winkels verwelkomen je op zondag 25/10 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken
VERJAARDAGSCONDITIES

De MONTAGE is gratis!

Krijg de MONTAGE van je nieuwe keuken GRATIS*! Of je nu houdt van modern of landelijk, met een matte of een glanzende afwerking … Wij staan klaar om jouw project op maat te realiseren met oog voor jouw budget.
*Condities geldig van 01/10/20 tot 31/10/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze keukens
En nog meer …!

Maar ook EXTRA KORTING!

Naast de gratis montage bieden we je een EXTRA KORTING* op jouw project. Ga met onze mooie verjaardagscondities voor de keuken van jouw dromen tegen een voordelige prijs!
*Condities geldig van 01/10/20 tot 31/10/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Onze catalogus

Een familievakantie dankzij je nieuwe keuken, via Ardennes-étape!

Zin in een nieuwe keuken of een vakantie met je gezin? Kiezen is niet nodig! Èggo is jarig en verwent je samen met zijn partner Ardennes-étape! Realiseer je ontwerp en krijg een korting op je volgende verblijf in de Ardennen. Een boswandeling, een aperitiefje bij het haardvuur: een unieke sfeer voor een topvakantie in België. Wacht niet langer en kom langs in onze winkel voor een gratis, gedetailleerde & vrijblijvende offerte, en 3D-plannen van je toekomstige ontwerp.

*Actie geldig van 1/10/2020 tot 30/11/2020 bij reservatie vóór 28/02/2021 op elk verblijf tot 31/12/2022. Zie voorwaarden in de winkel.

5 jaar garantie op je elektro!

Gratis plaatsing, extra korting, ... en een garantieverlenging op je elektro! Je krijgt immers gratis 5 jaar garantie op een reeks merken. Ga voor een goed uitgeruste keuken: inbouwoven, innoverende dampkap, geconnecteerde koelkast, stille vaatwasser, ... Realiseer de keuken van je dromen met de beste elektro!

*Condities geldig van 01/10/20 tot 31/10/2020. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek om welke merken het gaat

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek  naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Neem contact met ons op !

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en neem contact​ met een van onze adviseurs op voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Wij verwelkomen je in alle veiligheid dankzij de hygiënische maatregelen die we genomen hebben in onze winkels

Waarom kozen zij voor een èggo-keuken?

Een nieuw keukenontwerp in gedachten? Ook Valérie en Jérôme wisten wat ze wilden en nodig hadden, en met een hoofd vol ideeën stapten ze binnen bij èggo.

Het is geen toeval dat drie op de vijf nieuwe klanten voor èggo kiezen op aanraden van familie of vrienden! 

Zij vertellen over hun project
Trends

En als je nu eens voor een witte keuken zou kiezen?

Een witte keuken oogt licht en ruim, zelfs als ze niet zo groot is. Bovendien doet wit het goed in elk interieur en past het bij elke smaak, waardoor je je kunt uitleven met de decoratie en de indeling.

De voordelen van een witte keuken
VERJAARDAGSCONDITIES

UITZONDERLIJKE kortingen op opbergkasten!

Profiteer ter gelegenheid van onze verjaardag ook van de GRATIS MONTAGE* en een EXTRA KORTING* op je nieuwe opbergkast! Zin in een nieuwe dressing, bureau, boekenkast, tv-meubel of opbergmeubel voor je inkomhal? Met onze verjaardagscondities realiseer je jouw project op maat tegen een zacht prijsje.
*Condities geldig van 01/09/20 tot 30/09/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Onze verjaardgascondities OPBERGKAST

Je kunt je aankoop in maandaflossingen
betalen en profiteren van
ons krediet met 1,99% JKP*

Tot 31 oktober 2020 kan je je aankoop financieren met een JKP van 1,99%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 24.08.2020