Kan een verandering van omgeving je leven veranderen? 
Je hoort wel vaker zeggen "Als er genoeg is voor één, dan ook voor twee!" Met de keukens van èggo ga je voor iedereen koken, want als er genoeg is voor één… dan is er ook genoeg voor je vrienden, je familie en zelfs je schoonfamilie!
Soms hoef je gewoon je omgeving te veranderen om je leven te veranderen.

 

Ontdenk onze e-folder

CONDITIES DIE OOK JE LEVEN VERANDEREN

-30%* op je toekomstige keuken

Droom je van een nieuwe omgeving, een nieuwe keuken op maat die je leven zal veranderen? En dat is precies wat èggo voor jou kan doen. Vier mee onze 15e verjaardag en verander nu ook jouw leven met onze uitzonderlijke condities

*Condities geldig van 01/09/22 tot 31/10/22. Zie voorwaarden in de winkel.

Ontdek onze modelen

12 maanden prijsgarantie

Dit is het ideale moment om te profiteren van een mooie korting op je nieuwe keuken! Of je jezelf nu al ziet in je nieuwe ruimte of nog een paar laatste wijzigingen wilt aanbrengen… Realiseer je project, èggo garandeert de prijs van je project GEDURENDE 1 JAAR!

*Zie voorwaarden in de winkel.

AFSPRAAK

Wens je een afspraak?

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je keuken. Aarzel niet en maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Doorblader de catalogus

Doorblader onze NIEUWE catalogus online en ontdek de wereld van èggo! Je vindt er de beste keukentrends, de laatste technologie voor huishoudelektro maar ook onze ideetjes voor opbergoplossingen op maat in elke ruimte van je huis, en nog zo veel meer…

Ontdek onze catalogus
CONDITIES DIE OOK JE LEVEN VERANDEREN

Zin in een nieuw interieur?

Droom je van nieuwe opbergruimte die trendy en functioneel is? Wil je graag maatwerk dat afgestemd is op wat je nodig hebt? Schenk dan je vertrouwen aan èggo om je interieur mooier te maken.

Ontdek onze condities

Heb je een project? 

Tot 30 septembre 2022 kan je je aankoop financieren met een JKP van 2,79%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 31.08.2022