Droom je nog altijd van nieuwe, moderne en ergonomische opbergkasten?

Wij verjaren en om dat te vieren hebben we besloten jou te trakteren op uitzonderlijke condities! Nieuwe opbergmeubels, volledig op maat, recht of schuin … Profiteer ervan om ons jouw project toe te vertrouwen! Èggo begeleidt je bij elke stap: het ontwerp, het opmeten, de levering, de installatie …

Wil je graag meer weten over onze verjaardagscondities? Ontdek onze e-folder!

Uitzonderlijke opening

ZONDAG 25/10

Onze winkels zijn open op zondag 25 oktober. Dit is hét moment om een bezoekje te brengen aan een van onze showrooms of een afspraak te maken met een èggo-raadgever voor je ontwerp. Al onze winkels verwelkomen je op zondag 25/10 van 10u tot 18u!

Een afspraak maken
VERJAARDAGSCONDITIES

De MONTAGE is gratis!

Profiteer ter gelegenheid van onze verjaardag van de GRATIS* MONTAGE van je nieuwe opbergruimte! Of het nu gaat om een dressing, een bureau, een boekenkast, een tv-meubel of een opbergmeubel voor je inkomhal … Wij helpen jou om je wensen te vervullen met oog voor jouw budget.
*Condities geldig van 01/10/20 tot 31/10/20. Zie voorwaarden in winkel. 

Ontdek onze opbergkasten
En nog meer...

Maar ook een EXTRA KORTING!

Naast de gratis montage bieden we je een EXTRA KORTING* op jouw project. Ga met onze mooie verjaardagscondities voor de opbergkast op maat van jouw dromen tegen een voordelige prijs!
*Condities geldig van 01/10/20 tot 30/10/20. Zie voorwaarden in winkel.

Onze catalogus

Een uitstapje dankzij je nieuwe dressing, via Ardennes-étape !

Zin in een nieuwe dressing of een droomweekendje? Kiezen is niet nodig! Èggo is jarig en verwent je samen met zijn partner Ardennes-étape! Realiseer je ontwerp en krijg een korting op je volgende verblijf in de Ardennen. Een boswandeling, een aperitiefje bij het haardvuur: een unieke sfeer voor een topvakantie in België. Wacht niet langer en kom langs in onze winkel voor een gratis, gedetailleerde & vrijblijvende offerte, en 3D-plannen van je toekomstige ontwerp.

*Actie geldig van 1/10/2020 tot 30/11/2020 bij reservatie vóór 28/02/2021 op elk verblijf tot 31/12/2022. Zie voorwaarden in de winkel.

Neem een kijkje in onze interactieve e-folder!

Ben je op zoek  naar inspiratie, de nieuwste trends of gewoonweg naar advies voor je toekomstige keuken of opbergkast op maat? Laat je dan inspireren door onze e-folder ! Geef je ogen de kost. Je vindt er verschillende interactieve zones met nog meer tips en ideeën.

Ontdek onze e-folder

Neem contact met ons op !

Onze èggo-medewerkers begeleiden je in je project van A tot Z, van de eerste afspraak tot de plaatsing van je kasten. Aarzel niet en neem contact met een van onze adviseurs op voor een gratis, gedetailleerde en vrijblijvende offerte!

Maak een afspraak

Wij verwelkomen je in alle veiligheid dankzij de hygiënische maatregelen die we genomen hebben in onze winkels

Waarom kozen zij voor een èggo-dressing?

Een nieuwe opbergruimte in gedachten? Ook Christelle en Philippe wisten wat ze wilden en nodig hadden, en met een hoofd vol ideeën stapten ze binnen bij èggo.

Zij vertellen over hun project
VERJAARDAGSCONDITIES

UITZONDERLIJK korting op keukens!

Profiteer ter gelegenheid van onze verjaardag ook van de GRATIS MONTAGE* en een EXTRA KORTING* op je nieuwe keuken! Liever modern of landelijk, met een matte of een glanzende afwerking ... Ga dankzij onze verjaardagscondities voor de keuken die bij jou past tegen een zacht prijsje.
*Condities geldig van 01/09/20 tot 30/09/20. Zie voorwaarden in de winkel.

Onze verjaardgascondities KEUKEN

Je kunt je aankoop in maandaflossingen
betalen en profiteren van
ons krediet met 1,99% JKP*

Tot 31 oktober 2020 kan je je aankoop financieren met een JKP van 1,99%*.
Dè gelegenheid om je ontwerp te realiseren zonder toegevingen op kwaliteit.

Bijkomende informatie krijg je in de dichtstbijzijnde winkel.

Meer weten
Gepubliceerd op 18.09.2019