Over èggo

Bij èggo vinden we dat we allemaal af en toe verandering nodig hebben. Een kleine of grote verandering, om ons leven te veranderen. En wat als een ander interieur ook een andere richting aan je leven gaf?

Verder lezen
Verder lezen

FOTOGALERIJ

Corporate, trends 2022, samenwerking en ambassadeurs, verkooppunten, logistiek centrum in Rhisnes, levering en montage,... 

Verder gaan
Verder gaan

PERSRUIMTE

Hier vindt u onze persartikelen.

Verder lezen
Verder lezen

NEW - Èggo onthult investeringsplan van 25 miljoen euro bij inhuldiging nieuwe kantoren in Namen

Rhisnes, 15 mei - Het Belgische familiebedrijf èggo, dat gespecialiseerd is in keukens en dressings op maat, zal tegen 2030 om 25 miljoen euro investeren.

Verder lezen
Verder lezen

"Met deze extra vestiging willen we marktleider worden in Brussel"

12/03/2024 - Met een nieuwe showroom in de Bemptstraat in Drogenbos beschikt èggo keukens & interieur nu over zes filialen in en rond Brussel. 

Verder lezen
Verder lezen

Èggo keukens en interieur en Baloise Trek Lions verlengen hun samenwerking

“Dit is een perfecte match, we delen hetzelfde DNA”. Ook het komende veldritseizoen is èggo keukens en interieur partner van het cyclocrossteam Baloise Trek Lions van Sven Nys. Èggo heeft een prominente aanwezigheid in Vlaanderen met 22 showrooms. 

Verder lezen
Verder lezen

Èggo is uitgeroepen tot Best Kitchen Retail Brand

16 maart 2023 - Gisteravond werden voor de achtste keer de Best Brands Awards uitgereikt, de jaarlijkse bekroning voor sterke Belgische merken. In de categorie Best Kitchen Retail Brand ging de award naar èggo Kitchen & House. 

Verder lezen
Verder lezen

Wie is de winnaar van de nieuwe categorie Best Kitchen Retail Brand 2023?

www.pub.be/nl -  07-04-2023 - Binnen de Kitchen Retail categorie wordt de top drie bepaald door Share of Wallet, aangezien alle drie de merken vergelijkbare Share of Soul-scores behalen. Nieuwkomer Eggo neemt de eerste plaats in met de hoogste score voor Cross-Selling Potential.

 

Verder lezen
Verder lezen

Eggo keukens & interieur uitgeroepen tot beste keukenmerk van België

MEUBIHOME - 27-03-2023

Èggo keukens & interieur bekroond tot beste keukenwinkel van België op de achtste editie van de ‘Best brands awards.

Verder lezen
Verder lezen

Èggo Keukens & Interieur strijkt neer in Veurne

De Zeewacht - 20/01/2023 - VEURNE In het Veurnse winkelcomplex Westpark werd de 23ste showroom van Eggo Keukens & Interieur in Vlaanderen officieel geopend.

Verder lezen
Verder lezen

Ontdek onze nieuwe showroom in Veurne

Meer weten
Meer weten

“Binnenkort bakt Roger van Damme hier wafels”: met Eggo Keukens en Interieur is laatste winkel in Westpark geopend

HLN - Gudrun Steen 17-01-23 - VEURNE - In winkelcomplex Westpark in Veurne is er nu ook een vestiging van Eggo Keukens en Interieur.

Verder lezen
Verder lezen

De Westhoek biedt voor ons een enorm potentieel èggo Keukens

Januari 17, 2023 - WestNieuws.be - In het winkelcomplex Westpark in Veurne werd vandaag de 23ste showroom van èggo keukens & interieur in Vlaanderen officieel geopend.

Verder lezen
Verder lezen

VIDEO - Ontdek de backstage van èggo!

Kanaal Z

Ontdek de video
Ontdek de video

Èggo heeft de wind in de zeilen!

De eerdere lockdowns hebben er verrassend genoeg voor gezorgd dat onze woning hybride en multifunctioneel geworden is: woonplaats, kantoor, crèche, … Nooit eerder stond ons huis zo sterk synoniem voor een comfortabel en veilig toevluchtsoord. 

Verder lezen
Verder lezen

Belgische keukenspecialist èggo kiest voor Odoo, met het oog op de toekomst

Èggo, Belgisch marktleider in uitgeruste keukens en interieurinrichting, koos voor softwareontwikkelaar Odoo om zich te laten begeleiden bij haar digitale transformatie en om verdere groei te realiseren, zowel in België als in het buitenland. Dit Belgische duo deelt dezelfde ambitie.

Verder lezen
Verder lezen

De laatste keuken- en interieurtrends volgens èggo

Steeds met de vinger aan de pols van de laatste trends en tegemoetkomend aan de noden van haar cliënteel, stelt èggo naar jaarlijkse gewoonte haar nieuwste collecties en ontwerpen voor om elke ruimte in de woning in te richten en te personaliseren.

Verder lezen
Verder lezen

Negen grote bedrijven verenigen zich voor een meer solidaire nationale economie

Maandag 22 juni 2020 - Het unieke initiatief draagt de naam BelgiumUnited, in het leven geroepen door negen gerenommeerde Belgische bedrijven die geleidelijk uit de COVID-19-crisis komen. Samen zetten ze zich in voor een eerlijkere, duurzamere en meer solidaire nationale economie. 

Verder lezen
Verder lezen

èggo neemt maatregelen tegen het coronavirus

Om actief de verspreiding van het coronovirus te vertragen, kondigt de Belgische keukenfabrikant èggo aan haar 50 verkooppunten tijdelijk te sluiten vanaf 17 maart om 18u30.

Verder lezen
Verder lezen

Roger van Damme: de nieuwe ambassadeur van èggo

Hij werd verkozen tot ’s werelds beste chef-patissier in 2017, is chef bij tv-zender Njam! en heeft zijn eigen restaurant “Het gebaar”. Nu tekent Roger van Damme ook voor de rol als ambassadeur van èggo. 

Verder lezen
Verder lezen

Èggo benut in elk interieur optimaal de ruimte met praktische en trendy meubelen en opbergoplossingen

Steeds meer mensen wonen in de stad in een appartement waar het kleinste hoekje kostbaar is. De ruimte moet er dan ook optimaal benut worden. Daarom biedt èggo unieke opbergoplossingen en innoverende inrichtingsmogelijkheden voor keuken en badkamer.

Verder lezen
Verder lezen

Wanneer een keuken kunst wordt

Naast het visuele en unieke aspect van deze actie, heeft èggo ook een belangrijke boodschap: zo willen ze vooral illustreren dat een keuken die in eerste instantie functioneel is, een ware cocon kan worden die precies bij ons past eens ze gepersonaliseerd is.

Verder lezen
Verder lezen

Een keukenproject tot leven te brengen in een paar klikken

Woensdag 13 februari 2019 — Een toekomstige keuken ontwerpen is een geweldig avontuur. De inrichting, de kleur van de meubels en de plaats van de verschillende huishoudtoestellen kiezen… Wat is er in dat geval beter dan een gratis online tool die inspiratie geeft en laat dromen over de ideale keuken?

Verder lezen
Verder lezen

Compacte keukens, personalisatie en innovatieve opbergelementen bij èggo

Vrijdag 7 december 2018 — In 2019 wordt de race om de cm³ gelanceerd. We wonen immers met steeds meer in de stad in kleinere ruimtes. Als we renoveren of bouwen is de optimalisatie van de ruimte en de opbergelementen dan ook cruciaal. De kleinste hoek is waardevol, zeker ook in de keuken.

Verder lezen
Verder lezen

Keukenspecialisten van èggo en The Kitchen Company in de laatste toenaderingsfase

Maandag 22 oktober 2018 — Èggo, een familiebedrijf en Belgisch leider in keukens en kasten, bevindt zich in de laatste onderhandelingsfase voor de overname van The Kitchen Company, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van keukens aan vastgoedpromotoren.

Verder lezen
Verder lezen

Kleuren bij de vleet!

Donderdag 6 september 2018 — Hemelsblauw, poederroze, zachtgeel, watergroen, ... pasteltinten zijn helemaal terug! Met hun frisse toets zijn pastelkleuren onmisbaar om een interieur op te lichten.

Verder lezen
Verder lezen

Keukeneiland : gezelligheid troef !

Donderdag 30 augustus 2018 — Als er één ruimte is in huis waar er volop geleefd wordt, dan is het wel de keuken. De deur staat open voor iedereen, vrienden en familie komen graag langs. Geen wonder dat het keukeneiland, een uitnodiging voor nog meer gezelligheid, een echte must is geworden.  

Verder lezen
Verder lezen

Keukentrends 2018: marmer maakt een comeback

Dinsdag 17 april 2018 — Terwijl je marmer vroeger enkel zag in klassieke interieurs en keukens, zie je het nu overal opduiken en kan je er niet meer naast kijken. Klassevol, minimalistisch, kostbaar: marmer is en blijft het symbool van onbetwistbare verfijning. 

Verder lezen
Verder lezen

BATIBOUW • De keukentrends van 2018

Donderdag 28 december 2017 — Elk jaar ontwerpt èggo nieuwe keukens die de tijdgeest en huidige trends weerspiegelen. Ontdek de nieuwe 2018 èggo collectie. 

Verder lezen
Verder lezen

10 jaar èggo

Dinsdag 10 oktober 2017 — Ter gelegenheid van zijn 10-jarig bestaan hield èggo vandaag een persconferentie in een Kitchen House van de nieuwste generatie, het vlaggenschip van het merk dat net zijn deuren opende in Waver.

Verder lezen
Verder lezen

Nieuwe reclamecampagne voor de 10e verjaardag van èggo

Maandag 18 september 2017 — èggo viert dit jaar zijn 10e verjaardag en lanceert naar aanleiding daarvan een nieuwe reclamecampagne op radio en tv. Bedacht door het agentschap Lielens onderlijnt deze campagne op een humoristische manier hoe dromen van een nieuwe keuken een obsessie kan worden

Verder lezen
Verder lezen

Ontdek de drie herfst-winter 2017 tendensen voor de keuken

Dinsdag 12 september 2017 — Strak, de keuken van eind 2017 is zwart of wit, voor een look die zachtheid en soberheid uitstraalt, zonder ooit aan gezelligheid in te boeten. Mooi maar functioneel, blijft de èggo keuken zich aanpassen aan alle ruimten, zelfs de meest krappe.

Verder lezen
Verder lezen

Als elke centimeter telt

Vrijdag 14 juli 2017 — Wasgoed, speelgoed, boeken, kleren, afwas, …een berg spullen moeten elke dag hun plaats hebben in huis. Eggo is goed geplaatst om dit te weten en heeft een aantal opbergoplossingen op maat bedacht

Verder lezen
Verder lezen

START: de kleine keuken die alles van een grote heeft

Maandag 3 juli 2017 — Eggo heeft START gelanceerd, een gamma kleine keukens, speciaal ontworpen voor op kot, studio en alle soorten kleine ruimtes. START is de slimme oplossing voor keukens aan een miniprijs maar superpraktisch en stijlvol.

Verder lezen
Verder lezen

BATIBOUW - Een mooier en een makkelijker leven in de keuken

Donderdag 16 februari 2017 — èggo stelde vandaag op Batibouw de trends en nieuwste technologieën voor die het dagelijks leven in de keuken voor iedereen vergemakkelijken. Ontdek in 6 punten de nieuwigheden van het moment, waaronder de verbonden toestellen van het Home Connect Bosch gamma.

Verder lezen
Verder lezen

BATIBOUW 2017 - Keuken inspiratie: nieuw bij èggo

Donderdag 15 december 2016 — Stand 11-405. De nieuwe collectie èggo keukens 2017 weerspiegelt onze tijd en haar trends en maakt gebruik van nieuwe kleuren en subtiele harmonieën.

Verder lezen
Verder lezen

Èggo maakt haar ambities waar

Dinsdag 18 oktober 2016 — Menatam NV kondigt een kapitaalsverhoging van 5 miljoen euro aan om de groei van zijn merk èggo in België en in het buitenland te ondersteunen. Verschillende winkelopeningen, de lancering van een co-creatie app en logistieke investeringen zijn gepland in de nabije toekomst.

Verder lezen
Verder lezen

NIEUW bij èggo : opbergen in stijl dankzij inbouwkasten en dressings op maat

Donderdag 18 augustus 2016 — èggo innoveert met een nieuw gamma inbouwkasten en op maat gemaakte opbergmeubels. Kamer, zolder, woonkamer, gang, bureau, dressing, hall ... èggo opbergsystemen passen zich naadloos aan elke situatie en elk budget aan.

Verder lezen
Verder lezen

Communiceren met je koelkast? Ontdek de keuken van de toekomst

Donderdag 25 februari 2016 — Whirlpool presenteert samen met èggo tijdens Batibouw de Keuken van de Toekomst 2.0. Die conceptkeuken toont hoe leuk en eenvoudig koken kan zijn wanneer je keukentoestellen connecteert met elkaar, alles en iedereen. 

Verder lezen
Verder lezen

De droomkeuken van de Belgen

Dinsdag 16 februari 2016 - Op basis van de resultaten van een grote nationale enquête, was èggo in staat te bepalen hoe de perfecte droomkeuken van de Belgen eruitziet. Bijna 20 criteria werden onderzocht om de robotfoto van de ideale keuken te maken. 

Verder lezen
Verder lezen

BATIBOUW 2016 : Een verbonden Samsung koelkast en wild food

Vrijdag 12 februari 2016 — Voor de sterke trends van het moment, moet je bij èggo zijn. Vanaf nu neemt internet haar plaats in in de keukentoestellen. Altijd aan de spits van technologische innovatie, werkt èggo samen met Samsung om de verbonden koelkast Family Hub op Batibouw te introduceren. 

Verder lezen
Verder lezen

BATIBOUW 2016 : nieuwe èggo trends in de keuken

Vrijdag 8 januari 2016 - Design, innovatie en esthetiek in dienst van gebruiksgemak: dit is het motto van de nieuwigheden van èggo die aan het publiek getoond worden op Batibouw.

Verder lezen
Verder lezen

47 tinten van Sigma

Maandag 2 juni 2014 — Keukenbouwer èggo en verffabrikant Sigma kleuren een nieuw partnerschap in. Voortaan kunnen keukenklanten direct in hun èggo Kitchen House de muurkleur kiezen die het best bij hun nieuwe keuken past. 

Verder lezen
Verder lezen

èggo strijkt neer in Turnhout

Donderdag 16 april 2015 — Op 3 april opende het Belgische keukenmerk èggo, de nummer twee op de binnenlandse markt, een nieuwe showroom in Turnhout. De 46ste al in de steile opmars van het merk, en na Geel de tweede op korte tijd in de Kempen.

Verder lezen
Verder lezen

BATIBOUW 2015: èggo 2015 : sober design, vloeiende lijnen, een weelde aan opbergruimte

Donderdag 11 december 2014 — Open, sober en gezellig. In veel van de creaties van èggo blijft het centrale keukeneiland een vaste waarde en wordt het meer en meer aangevuld met een ontbijthoek die na schooltijd ook door de kinderen wordt ingepalmd om er hun huiswerk te maken.

Verder lezen
Verder lezen

Kies voor de zuivere lijnen van een greeploze keuken

Woensdag 1 oktober 2014 — De collectie greeploze keukens Line-N van èggo krijgt er een waaier van trendy kleuren bij. De Belgisch keukenfabrikant kiest zo resoluut voor design en zet tegelijk in op gebruiksgemak en comfort.

 

Verder lezen
Verder lezen

Èggo, de 100% Belgische keukeninstallateur, zet zijn flitsende expansie verder en opent zijn 48ste verkooppunt in Mechelen

Vrijdag 5 september 2014 — Vanaf 04 september strijkt het kitchen house èggo neer in Mechelen en opent er zijn gloednieuwe showroom met uitgeruste keukens op een zeer drukke en strategische commerciële verkeersader.

Verder lezen
Verder lezen

Èggo breidt verder uit en opent zijn 47ste verkooppunt in Ukkel

Maandag 11 augustus 2014 — Vanaf 14 augustus vestigt de Belgische keukeninstallateur èggo zich met zijn gloednieuwe showroom van uitgeruste keukens in Ukkel en opent er zijn 47ste Kitchen House in België. 

Verder lezen
Verder lezen

Groep euro center – èggo speelt mee met de grote merken

Donderdag 15 mei 2014​ - Groep euro center bestaat 35 jaar en èggo heeft zopas zijn 500ste medewerker in dienst genomen. Het familiebedrijf mag zich vanaf nu een groot Belgisch bedrijf noemen. èggo wil verder blijven groeien, zowel in België als in het buitenland. 

Verder lezen
Verder lezen

èggo lanceert campagneslogan tijdens Batibouw

Donderdag 26 februari 2015 - Eigen productiehuis creëert nieuwe televisiecampagne ‘èggo, de goede smaak’. Onder de nieuwe slogan ‘èggo, de goede smaak’ zet de Belgische keukenbouwer zijn kwaliteitsvolle designkeukens in de kijker.

Verder lezen
Verder lezen

Besparing

Met een LED-lamp bespaar je energie en dus geld. Een LED-lamp verbruikt tot 85% minder energie dan een gloeilamp en tot 90% minder dan een halogeenlamp.

Besparing

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!