De bestseller in de kleuren van de èggo-keukens

Maandag 2 juni 2014 — Keukenbouwer èggo en verffabrikant Sigma kleuren een nieuw partnerschap in. Voortaan kunnen keukenklanten direct in hun èggo Kitchen House de muurkleur kiezen die het best bij hun nieuwe keuken past. De keukenadviseur biedt keuze uit een assortiment van 47 exclusieve tinten die passen bij de keukenmodellen van èggo.

De perfecte harmonie vinden tussen de kleuren van uw keuken en uw muurkleuren kan al snel een bron van kopzorgen betekenen. Zeker met de open keukens van tegenwoordig die grenzeloos overgaan in leefruimten! Om zijn klanten te helpen de beste keuze te maken, heeft èggo de handen in elkaar geslagen met verffabrikant Sigma Coatings. Vanaf juni kunnen klanten in hun èggo Kitchen House kiezen uit 47 èggo by Sigma-kleurtinten om hun muurkleuren af te stemmen op de keuken van hun dromen.

De rol van de keukenadviseurs van èggo gaat veel verder dan het ontwerpen van een keuken. Ze begeleiden de klanten bij het scheppen van de sfeer die het best beantwoordt aan hun wensen. Dankzij het èggo by Sigma-verfassortiment vinden de klanten in een showroom van èggo nu nog gemakkelijker de nodige inspiratie om alle tinten optimaal op elkaar af te stemmen en zo de keuken te creëren die bij hen past.

47 tinten afkomstig uit de natuur

èggo heeft 47 natuurlijke en rustgevende kleurtinten geselecteerd die mooi passen bij de aangeboden keukenmodellen. De tintenselectie kan worden geraadpleegd in een kleurenboek dat beschikbaar is in alle èggo Kitchen Houses, en op www.eggo.be. Bovendien worden alle keukens in de showrooms al gepresenteerd in een omgeving waarin de muren geverfd zijn met de tinten van èggo by Sigma.

Alle door èggo geselecteerde verven zijn afwasbaar. Dat is geen onbenullig detail als men weet hoe snel men vlekken maakt in een keuken.

Kwaliteit en respect voor het milieu

èggo en Sigma, een voor de hand liggende combinatie. Beide merken delen een bezorgdheid om respect voor het milieu. De verven van Sigma dragen het ecolabel ten bewijze van hun geringe milieueffecten. Ook èggo wou alleen maar in zee gaan met een partner met een goede reputatie, die bekend staat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten, twee eigenschappen waarop men kan rekenen bij Sigma. Het verfmerk heeft zijn strepen al verdiend bij professionele schilders.  

Gratis verf in juni

Om deze samenwerking, waarover alle klanten enthousiast zullen zijn, te vieren, voert èggo de hele maand juni een promotieactie: bij iedere aankoop van een nieuwe keuken krijgt de klant twee potten verf van 2,5 liter gratis. De klanten kunnen een keuze maken uit de aangeboden tinten in het kleurenboek dat ter beschikking ligt in iedere èggo Kitchen House.

Praktische informatie

De 47 èggo by Sigma-kleurtinten worden voorgesteld in een kleurenboek dat kan worden ingekeken in iedere èggo Kitchen House en op de website www.eggo.be.

Elke kleur is verkrijgbaar in een pot van 2,5 liter (59 €).

Alle Sigma-verven die te koop zijn bij èggo, zijn afwasbaar en dragen het ecolabel. De 47 aangeboden tinten kunnen worden besteld in alle èggo Kitchen Houses. De verfpotten worden tevens geleverd in het verkooppunt.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 68 verkooppunten in 5 verschillende landen. Het merk is te vinden in België (3 openingen in 2021), het Groothertogdom Luxemburg (opening in Bereldange in oktober 2021), Spanje (3 openingen in 2021), Senegal en Saoedi-Arabië. In 2021 zal de èggo-groep 19.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 750 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 170.000.000 in 2021.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!