Eggo lanceert verschillende nieuwigheden om je huis nog beter op te ruimen

Vrijdag 14 juli 2017 — Wasgoed, speelgoed, boeken, kleren, afwas, …een berg spullen moeten elke dag hun plaats hebben in huis. Eggo is goed geplaatst om dit te weten en heeft een aantal opbergoplossingen op maat bedacht voor de keuken, maar ook voor de rest van het huis, van de kelder tot de zolder via de slaapkamer en de hall. Het doel ? Elke vierkante centimeter gebruiken om alles slim en functioneel op te bergen. Verschillende nieuwigheden vervoegen het èggo aanbod.

Afgeschuinde draaideuren (visuals nr 1)

Om het meeste voordeel te halen uit ruimtes met schuine wanden zoals een dakkamer, een ruimte onder de trap, de zolder ... is het nu mogelijk om kasten met afgeschuinde draaideuren te plaatsen. Geen enkele centimeter blijft nog onbenut en uw opbergruimte maakt van de vloer tot het plafond integraal deel uit van de kamer.

De kastinrichting kan gebeuren met behulp van een kastelement dat de muurlijn volgt.  Ook geschikt voor rekken zonder deuren die perfect de schuine wandlijn volgen. (visual nr 1b).

Schuifdeuren soft close (zie video)

Een beetje zachtheid in deze wereld kan nooit geen kwaad… Een geluidsdemper is nu automatisch in de buitendeuren geïntegreerd om de kast geruisloos af te sluiten …in alle zachtheid!

Brugelement (visual nr 2)

In de slaapkamer net als elders zal een brugelement twee ingemaakte kasten op een originele manier met elkaar verbinden. Dé finishing touch van de kamer en meteen een extra ruimte om boeken, magazines, fotokaders, hebbedingetjes enz. op te bergen. Door de integratie van aangepaste verlichting wordt het decoratieve effect nog vergroot.

(Niet) Hangend kastelement (visual nr 3)

Voor de kleinere ruimtes bieden de hangende of op de grond geplaatste (met regelbare poten) kastelementen een oplossing. Alleen of in combinatie met andere elementen, zorgen zij ervoor dat zelfs de allerkleinste hoekjes opgeruimd zijn.  Beschikbaar in alle stijlen en kleuren zijn ze het nec plus ultra in termen van moduleerbaarheid.

 

Kleine extraatjes die het leven vergemakkelijken

De spiegel achter de deur (visual nr 4)

Geen ruimte aan de muur ? Geen probleem: èggo plaatst een grote spiegel die de hele lengte van de binnenkant van een van de deuren van uw dressing inneemt.

De lade met deksel (visual nr 5)

Ziehier een klein detail dat nuttig is : de lade met deksel die in een handomdraai in een tafel verandert om was te plooien, zodat uw dressings en kasten steeds mooi opgeruimd zijn.

De Cottagestijl op de afspraak (visual nr 6)

Met èggo is de Cottagestijl een geslaagde synthese van modern en klassiek. De Cottagestijl oogt modern met vintage handgrepen, kaderdeuren met een sierlijst en duo’s van contrasterende kleuren. De èggo draai- en schuifdeuren van de opbergoplossingen zijn nu beschikbaar in de Cottagestijl, heel populair in België. Kers op de taart : verschillende combineerbare onderverdelingen in de deuren voor een extra persoonlijke toets.

Om helemaal mee te gaan met de tijd doen drie nieuwe Cottage handvaten hun intrede (visual nr 7).

Nieuwe kleuren en materialen

- Vier nieuwe kleuren (super wit en arctisch grijs) en hout (Bardolino eik en Scandic wit) vullen de huidige waaier van 6 kleuren aan (visuals nr 8), ideaal voor een ruimte met een Scandinavische toets.
Deze nieuwe kleuren passen perfect bij het beschikbare kleurenpalet voor de keuken en zorgen voor een geslaagde continuïteit van het decor in de woning. De woonkamer ingericht in het verlengde van de keuken, een van de belangrijkste interieurtrends, zorgt voor een perfecte harmonie.

- Glazen leggers vervolledigen het gamma en brengen een lichte en transparante toets aan in het kastinterieur (visual nr 9).

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!