Design, innovatie en esthetiek in dienst van gebruiksgemak: dit is het motto van de nieuwigheden van èggo die aan het publiek getoond worden op Batibouw. Keukens volledig mee-evoluerend met de tijd, met aandacht voor de trends van morgen, op vlak van kleuren, materialen en technologische snufjes. Ook nieuw : ingebouwde kasten en dressings op maat.

Vrijdag 8 januari 2016 —  

>  1. Kleuren en materiaal effect

In de keuken blijven wit en lichte kleuren (zand, magnolia, zijdegrijs) ongetwijfeld het succesvolst. Hun troef is dat ze de belangrijkste leefruimte in huis doen stralen.

Aan dit palet van lichte kleuren, mat of glanzend, voegt èggo alpine wit toe, een echt diep wit, dat perfect te combineren is met materiaal zoals hout (Virginia Eik, San Remo Eik, Zeeden) om een subtiel evenwicht te creëren tussen pure lijn en natuurlijke look.

Andere materialen, zoals bijvoorbeeld grijs beton, worden voor ’t eerst tegelijk gebruikt voor de frontpanelen en het werkblad.

Ideaal voor het creëren van een loft effect of een urban touch in huis, en een product dat gemakkelijk te onderhouden is en dat blijvend aangenaam aanvoelt (zie RIVA keuken).

Wat kleuren betreft vernieuwt èggo met een geslaagd leigrijs, in uiteenlopende  afwerkingen zoals supermatte lak, glanslak of ultra glanslak.

Een fantastisch eigentijdse en tegelijk tijdloze kleur, die de keuken een natuurlijke stijl en elegantie geeft.

Ook nieuw is het frontpaneel structura in donker hout dat perfect aangevuld wordt met nieuwe bronzen handgrepen tot een geheel dat moderniteit en originaliteit uitstraalt.

 >  2. De COTTAGE trends

Qua stijl staat de cottage look bovenaan het lijstje van de meest gevolgde trends.  Èggo brengt een moderne touch aan en past de stijl aan met zachte lijnen, natuurlijke versiering en kleuren. Kroonlijst en pilasters, muurplanken met stangen of knoppen, omlijste deuren en muurlambrisering gemaakt van echt hout... er zijn ontelbare mogelijkheden om een cocon te ontwerpen in een chique en verfijnde sfeer. 

>  3. Nog meer snufjes voor meer ergonomie 

De toegang tot de bovenste schappen is nu gemakkelijker met het klapdeursysteem dat met een vlotte beweging naar boven plooit.

Voor nog meer gemak en een betere ergonomie, kan dit ook elektrisch gebeuren zodat het openen en opnieuw sluiten met een eenvoudige en lichte druk op de discrete schakelaar gebeurt.

Dit systeem bestaat ook voor ‘lift’ plooideuren.

Voor een betere opberging biedt èggo een geheel nieuw modulair opbergsysteem: plastiek rooster en dozen met handvatten die kunnen geïntegreerd worden in een glijlade van 60cm of in een apothekerlade onder het werkplan, met plaats voor messen en snijplank. 

>  4. Nieuw bij èggo : ingebouwde kasten en dressings op maat 

Trouw aan zijn engagement om een belangrijke speler in wooninrichting te zijn, die tegelijk ook design toegankelijk maakt, innoveert èggo dit jaar met een nieuwe reeks ingebouwde kasten en dressings op maat.

Kamer, zolder, woonkamer, gang, bureau, dressing, kleedkamer, hal,... de opbergmogelijkheden van èggo passen zich aan alle situaties aan. Uitgerust met vouw- of schuifdeuren, onder een schuin dak, onder de trap of tegen een muur, bieden de ingebouwde kasten en dressings van èggo veel slimme oplossingen voor binnenhuisinrichting (schoenenrek, broekhangers, hangkasten, ...).

Wat de prijs betreft, blijft het merk trouw aan zijn positionering die het succesvol maakte in de keukensector, met zeer toegankelijke gemiddelde prijzen voor een betere kwaliteit en dito afwerking.
 

>  5. Geconnecteerde keuken : èggo, exclusieve partner van Whirlpool

Tijdens Batibouw stellen Whirlpool en èggo u samen de Keuken van de Toekomst 2.0 voor. Dit keukenconcept toont hoe aangenaam en eenvoudig koken kan zijn als alle huishoudtoestellen zowel met elkaar verbonden zijn, als met hun omgeving en de mensen. 

Te ontdekken op de èggo stand op Batibouw.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!