Stand 11-405

Donderdag 15 december 2016 — De nieuwe collectie èggo keukens 2017 weerspiegelt onze tijd en haar trends en maakt gebruik van nieuwe kleuren en subtiele harmonieën.

1. TRENDS IN KLEUR & MATERIALEN

Contrasterend zwart en wit, Scandinavische accenten

Het zwart, ontegensprekelijk de kleur wat elegantie betreft, maakt een comeback in de keuken met een ultra-matte afwerking. In combinatie met wit brengt zwart contrast en reliëf en straalt onmiddellijk een verfijnde sfeer uit.

Door hout toe te voegen, helder en natuurlijk, komen we in de wereld van Scandinavisch design, strak, harmonieus en erg trendy. Voor een zachte toets spelen we met de elegante aqua kleur (watergroen) of salie, twee lichte tinten die populair zijn in het Scandinavisch interieur, in combinatie met wit of lichtgrijs.

De Cottage keuken, alom geprezen in België, vormt geen uitzondering op deze invloed uit het noorden en wordt ook aangepast aan deze Scandinavische stijl met witte en zwarte contrasten, geaccentueerd met wit hout.

Terug naar de basismaterialen

De betonkleur past bij zwart en/of wit, om een moderne en industriële look te geven. Twee nieuwe kleuren, wit beton en grijze leisteen beton, worden toegevoegd voor nieuwe combinaties aan het grijze beton dat begin 2016 werd gelanceerd.

Brons doet zijn intrede en geeft wandpanelen en meubelair een diepe "Cortenstaal" glans.

Om een authentieke sfeer te creëren met natuurlijke accenten versiert een coating in ruwe eik nissen, wandpanelen of het werkblad, met zijn noesten en organisch uitzicht.  

Finishing touch

ALS WERKBLAD OF WANDPANEEL, EEN NIEUWE LAMINAAT VAN TOPKWALITEIT...

Als werkblad of als wandpaneel is de Fenix, een nieuwe toplaminaat met een super-coating bestand tegen schokken, krassen en vlekken, en zeer gemakkelijk in onderhoud om uw keuken een lange levensduur en robuustheid te geven. De Fenix is ultra-mat afgewerkt met een zeer aangename fluwelen touch.

2. INRICHTING

De onmisbare nis

De èggo keukens blijven onophoudelijk persoonlijke oplossingen aanbieden, waaronder decoratieve nissen, nu beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Boven elkaar, met geïntegreerde verlichting, gekleurd, in hout, ... nissen geven een unieke toets en breken de monotonie, en zorgen tegelijkertijd voor veel opslagruimte of extra uitstalruimte voor wat decoratie in de keuken. 

Less is more

Dit gezegde, geliefd bij de modernistische architect Mies van der Rohe, illustreert perfect de eenvoud van de hervonden lijnen en het weglaten van de details die de vloeiende lijnen belemmeren. De handgrepen verdwijnen en maken plaats voor meubels met gladde wanden die openen met een eenvoudige push-pull. De ruimtes tussen de lades en deuren, die eigen zijn aan een keuken zonder handgrepen, bestaan in zeven lichte kleuren (wit, magnolia, savanne beige ...), roestvrij staal en zwart, zodat ze de mogelijkheid geven zich aan te passen aan de kleur van de keuken of, omgekeerd, er een elegant contrast mee te vormen.

Voor ergonomie in harmonie met de huidige trends hebben de geïntegreerde handgrepen een matte of zelfs ultramatte afwerking met een zeer zachte touch.

3. UITRUSTING EN HUISHOUDTOESTELLEN

• Perfect aansluitend bij DE trend van het moment, kleedt zwart de hele keuken aan: meubels, spoelbak en kraan en ook de huishoudtoestellen nemen de "black attitude" aan.

• Voor de interieurs waar het niet mogelijk is om de luchtevacuatie naar buiten te voorzien, biedt èggo Novy dampkappen met koolfilter en direct geïntegreerd in de inductiekookplaat. Zeer nuttig voor energiezuinige huizen!

• We kiezen vrijstaande koelkasten voor hun vintage look of voor hun grote capaciteit, zoals de combi roestvrij staal of Amerikaanse koelkasten, ... die design en functionaliteit bieden.

• De èggo keukens zijn het ideale terrein om zijn culinaire creativiteit uit te drukken: de nieuwe inductiekookplaten hebben tegenwoordig een rist accessoires zoals la plancha, een grill, een teppanyaki, enz.

• De gootsteen, nieuwe blikvanger van de keuken, neemt XXL afmetingen aan voor een maximaal gebruikscomfort. Zijn grote enkelvoudige spoelbak wordt gemoduleerd met een reeks zeer nuttige accessoires: afdruiprek, snijplank, kleine ingebouwde tank ... Hij kan aangevuld worden met kranen naar keuze, bijvoorbeeld een "black & white" mengkraan en niet te vergeten de sproeier, de bondgenoot bij het werk aan de gootsteen. Naast het traditionele roestvrij staal, biedt èggo ook gootstenen in keramiek- of harskleur.

4. UITBREIDING VAN DE KEUKEN NAAR HET HELE HUIS

Het is in de keuken dat het hart van onze huizen klopt

Ja, maar vandaag vervagen de grenzen tussen de verschillende ruimtes in huis. De èggo keuken is het centrum; ze vormt een geheel dat zowel keuken, ontvangst-, werk- en opbergruimte, tv-hoek ... is, een echte gedeelde ruimte waarin geleefd wordt!

Voor zij die willen wordt de èggo keuken vlot uitgebreid met een eethoek, een TV-meubel, een zitbank, een toog, een boekenrek, ... naargelang de behoeften, de wensen en de beschikbare ruimte.

Om uw keuken een nog persoonlijkere en elegante look te geven, biedt èggo u vandaag een selectie van de mooiste VITA armaturen, een jong Scandinavische merk dat designlampen en ophangsystemen aanbiedt aan betaalbare prijzen (vanaf de prijs van 65 €) naast een nieuw gamma stoelen of barkrukken in blauwe, beige of grijze tinten met houten poten voor uw keukentafels of ontbijtruimte. Extra kwaliteits-meubilair aan schappelijke prijzen.

Ingemaakte kasten en opbergruimte, nu ook in de bijkeuken

Slaapkamers, zolder, woonkamer, gangen, werkkamer, dressings, halls, ... de èggo opbergoplossingen gelanceerd begin 2016, zijn elegant en perfect op maat.

Ze worden nu aangevuld met een aanbod aan opbergruimtes speciaal voor de bijkeuken. Van vloer tot plafond biedt èggo op maat gemaakte meubels om uw eetvoorraad, wasproducten, bezems, stofzuiger en andere schoonmaakgerief, strijkplank, wasmachine en droogkast, leeggoed, enz. te schikken en weg te bergen. 

Een perfecte bondgenoot voor een perfect georganiseerd huis!

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!