Donderdag 16 februari 2017 — èggo stelde vandaag op Batibouw de trends en nieuwste technologieën voor die het dagelijks leven in de keuken voor iedereen vergemakkelijken. Ontdek in 6 punten de nieuwigheden van het moment, waaronder de verbonden toestellen van het Home Connect Bosch gamma.

1 – Een “interactieve “ planner voor de co-creatie van uw keuken

Èggo onthult een nieuwe interactieve keukenplanner: een interactieve online oplossing, eenvoudig, ludiek en boordevol talent.

Vanuit zijn gemakkelijke stoel kan een klant nu zijn keukenproject met een paar klikken creëren. Eerste stap: de ruimte die dienst zal doen als keuken tekenen :  afmetingen van de muren, de plaats van deuren en ramen, ... Op basis van deze informatie en de slimme knowhow van èggo, krijgt hij vervolgens toegang tot de meest geschikte aankleding van zijn ruimte, met inbegrip van alle professionele ontwerpregels. Dit is ook het moment waarop hij verschillende combinaties van meubilair kan testen: eilanden, hoge of lage kasten,  ... Tenslotte moet hij nog de stijl kiezen die het beste bij zijn smaak past : kleuren, handgrepen, wandpaneel, deuren, ... De tool biedt ook alternatieven en inspirerende ideeën en een prijsindicatie van de ontworpen keuken.

De klant kan op elk moment het project in 3D bekijken, het online delen met zijn vrienden, familie en community. Iedereen kan zijn input geven en helpen om het project te finaliseren. In de èggo showroom gaat de keukenconsulent met het project aan het werk en rondt het samen met de klant af: kleuren en keukenfronten, accessoires en huishoudtoestellen ... en lopende promoties integreren ! Zo’n ervaring die volledige continuïteit biedt tussen wat de klant thuis doet en wat hij in de winkel samen met de keukenconsulent doet om zijn droomkeuken te realiseren, is een exclusief en uniek aanbod van EGGO.

http://www.eggo.be/nl/keukens/applicatie

2 – Collectie 2017 : nieuwe trends, kleuren, lijnen en harmonieën

De tijdsgeest, hoewel ongrijpbaar en ondefinieerbaar, maar tegelijk alomtegenwoordig in onze kijk op de wereld om ons heen, inspireert de ontwerpers van èggo keukens. Kleuren, lijnen, harmonieën, de collectie 2017 van èggo keukens is een exacte weerspiegeling van ons leven vandaag. Ontdek hier de nieuwigheden: https://media.eggo.be/batibouw-2017-keuken-inspiratie-nieuw-bij-eggo

3 -  START, een nieuw keukengamma voor kleine ruimtes

Start by èggo is de belofte van een succesvolle start. Eenvoudige en slimme keukens; 5 voorstellen in sprankelende kleuren die passen in kleine ruimtes.

Start by èggo is ook de belofte van een strikt budget dat jongeren, die alleen gaan wonen of samen met vrienden, plezier zal doen. Maar zonder afbreuk te doen aan kwaliteit: in de fabriek gemonteerde meubelen, geschroefde ruggen, gedempte scharnieren, verstelbare poten, volledig uittrekbare laden met schokdempers en huishoudtoestellen van Duitse makelij, de Start keukens hebben alle voordelen van hun grote zussen.

Start by èggo is tenslotte de belofte van goede ideeën om de beschikbare ruimte te optimaliseren, zoals die telescopische tafel die niet meer ruimte inneemt dan een  lade: goed doordacht en heel praktisch.

Prijs vanaf 2.190€ (6% BTW incl.) met 4 elektrotoestellen en sanitair inbegrepen

4 – Een almaar meer verbonden keuken 

èggo en Bosch hebben vandaag de recentste ontwikkelingen op het vlak van de « Smart Kitchen » voorgesteld.  In de keuken worden vanaf nu alle toestellen verbonden. Ovens, vaatwassers, koelkasten en espressomachines worden bediend vanop het scherm van een smartphone of tablet.

Bosch speelt een voortrekkersrol met zijn HOME CONNECT toestellen die inderdaad een ideale digitale hulp bieden bij de dagelijkse huishoudelijke taken.  

Zie BOSCH-persbericht onderaan deze pagina om meer te weten over HOME CONNECT

5 – De bijkeuken hoort er ook bij

Van de keuken naar de bijkeuken is het meestal maar een stap. Eggo heeft de beste oplossingen qua inrichting en ergonomie ontwikkeld voor de bijkeuken. Deze oplossingen vergemakkelijken de organisatie van het huishouden en kunnen tijd besparen. De éggo bijkeukens hebben ook accessoires die speciaal ontworpen zijn voor het praktisch opbergen van toestellen en onderhoudsproducten.

Meubelen die passen bij die van de keuken, een werkblad, watertoevoer, rekken, opbergsystemen, wandkasten ...èggo helpt de klant deze vaak verwaarloosde ruimte aangenaam in te richten en haar ook uit te rusten, met verbonden toestellen die een ideale digitale hulp bieden bij routineuze huishoudtaken !

6 – De vaatwasser leegmaken … zonder rugpijn !

Niets vermoeiender dan zich te moeten bukken om de vaatwasser te vullen of leeg te maken. Naast haar slimme oplossing van een vaatwasser op hoogte stelt èggo in avant-première een gloednieuw AEG model voor, ComfortLift genaamd, een innovatieve oplossing waarbij het onderste rek van de vaatwasser met een simpel gebaar omhooggeduwd wordt om gevuld of leeggemaakt te worden op dezelfde hoogte als het bovenste rek. Innovatief en binnenkort al onmisbaar !

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 68 verkooppunten in 5 verschillende landen. Het merk is te vinden in België (3 openingen in 2021), het Groothertogdom Luxemburg (opening in Bereldange in oktober 2021), Spanje (3 openingen in 2021), Senegal en Saoedi-Arabië. In 2021 zal de èggo-groep 19.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 750 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 170.000.000 in 2021.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!