Èggo stelt nieuwigheden voor tijdens de virtuele editie van Batibouw

Steeds met de vinger aan de pols van de laatste trends en tegemoetkomend aan de noden van haar cliënteel, stelt èggo naar jaarlijkse gewoonte haar nieuwste collecties en ontwerpen voor om elke ruimte in de woning in te richten en te personaliseren.  Dit jaar legt èggo het accent op meubels met textuur, voor kamers met karakter. Daarnaast zorgt een ingetogen en sober design met finesse voor een serene sfeer. Het gebruik van edele materialen zorgt voor een natuurlijke toets en eigentijdse uitstraling.  Alvast een overzicht van de nieuwigheden voor 2021 die worden voorgesteld tijdens de eerste virtuele editie van de Batibouw-beurs. 

Keukentrends anno 2021: sober, licht en fijn  

Nieuwe extra matte en gestructureerde afwerkingen  

In de keuken blijft een (extra) matte meubelafwerking verleiden. Naast matzwart en matbordeaux is het gamma extra matte èggo-frontpanelen nu ook verkrijgbaar is wit en zandkleur. Deze twee nieuwe afwerkingen zorgen voor een lichte, frisse uitstraling in de keuken.  De ‘anti-vingerafdrukken’-toepassing zorgt ervoor dat deze matte afwerking niet enkel eigentijds, maar ook onderhoudsvriendelijk is.  

Voor wie die wat meer diepte en reliëf willen creëren in zijn of haar keuken, presenteert èggo haar drie nieuwe textuurafwerkingen voor meubelfronten:

 WALNOOT, zorgt zowel bij de afwerking van het werkblad als de meubelfronten zorgt voor een karaktervolle, ruwe uitstraling. Gecombineerd met andere donkere afwerkingsmaterialen voor een - solide totaallook of met lichte materialen voor een mooi contrast in de keuken.   

VETRA, geeft de illusie van een glazen afwerking en combineert op een subtiele wijze diepte en lichtreflectie, vergelijkbaar met antraciet inox.  

TERA-beton, is nu ook beschikbaar in een warme bruingrijze kleur als aanvulling op de vier reeds bestaande kleuropties, zijnde wit, grijs, antraciet en zwart.   

Een strakke stijl met verfijnde rondingen   

Een sobere en strakke stijl is dit jaar meer dan ooit de trend in het interieur. Èggo weet dit als geen ander en voorziet een verfijnde afwerking voor haar meubels. Het werkblad en de zijpanelen krijgen een afgeslankte uitvoering. En ook de hoogte van de plinten van de opbergmeubels wordt aangepast.

Zuiver en licht: eenvoud troef voor huishoudelijke apparaten

De grote trend in de keuken van vandaag en morgen op vlak van huishoudelektro is het geïntegreerde afzuigsysteem in de kookplaat. Zoveel discreter dan de klassieke dampkap, zorgt deze met een sobere, minimalistische uitstraling voor een strakke stijl in de keuken, zonder in te boeten op vlak van prestatie.   Bovendien is het een zeer praktische oplossing aangezien er geen luchtafvoer voorziend moet worden.  

Met de nieuwe, verfijnde afwerkingen zoals extra matzwart of zelfs wit, heeft ook de oven zich een nieuw discreet jasje aan te meten. Op de juiste hoogte ingebouwd in een kolomkast met dezelfde kleur, lijken ze zo goed als onzichtbaar.  

 Gastronomische accessoires, zoals de geïntegreerde koffiemachine en wijnkast, zijn populairder dan ooit in de keuken. Ze vervolledigen niet enkel het èggo-huishoudelektrogamma, maar maken ook integraal deel uit van de keukeninrichting. Discreet maar altijd bij de hand wanneer nodig.  

 De finishing touch? De volledig matzwarte mengkraan in het èggo-assortiment die, assorti met de spoelbak, perfect past in een designinterieur. Als kers op de taart in een met hout afgewerkte keuken of op een marmeren werkblad. 

Interieurtrends 2021: een ultra gepersonaliseerd interieur  

Opbergoplossingen op maat 

De uitstraling van een woning wordt niet enkel bepaald door het ontwerp van de leefruimte en keuken. Ook de inrichting van de slaapkamers speelt hier een belangrijke rol.  Vaarwel standaard kitmodules, èggo breidt haar gamma accessoires en opbergsystemen op maat uit, voor een nog persoonlijkere inrichting van het interieur.  

Een dressing onder schuin plafond? Geen probleem voor de opbergoplossingen van èggo. Dankzij de slimme opbergruimtes afgewerkt met een afgeschuinde zijde blijft er geen enkele centimeter onbenut.   Bovendien zorgt de mogelijkheid tot discreet ingewerkte verlichting in de meubels voor een perfecte zichtbaarheid zonder steeds de hoofdverlichting aan te hoeven doen.   

Accessoires om het interieur te personaliseren 

Glazen wanden, vorig jaar reeds een grote trend, blijven ook dit jaar een vaste waarde in het interieurlandschap. Door de installatie van een metalen structuur met glazen panelen is het mogelijk verschillende zones of functies in een kamer af te bakenen, bijvoorbeeld een dressing in de slaapkamer. Bovendien geven ze de ruimte een originele, klassevolle en industriële uitstraling.  

Steeds met oog voor detail, rust èggo zijn meubels uit met nieuwe handgrepen in een lederen afwerking en creëert zo reliëf in het ontwerp. Voor een gegarandeerd strakke en discrete look stelt het merk haar geïntegreerde handgrepen voor. 

Zachtheid in de badkamer  

2021 markeert de terugkeer van de gebogen lijnen. Èggo werkt haar maatkast- en badkamermeubilair daarom af met zachte rondingen die voor een vloeiende en natuurlijke elegantie in de badkamer zorgen.  

Naast de presentatie op de virtuele Batibouw-beurs zijn alle èggo-nieuwigheden te ontdekken in de gloednieuwe showroom te Couillet. 

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!