èggo is aan een steile opmars bezig en telt vandaag 76 verkooppunten in 5 verschillende landen: België, Luxemburg, Spanje, Senegal en Saudi-Arabië. In België ontwerpt, levert en installeert het bedrijf jaarlijks meer dan 20.000 keukens. Naast keukens vind je in de verkooppunten ook badkamers, dressings en andere opbergoplossingen. Doorheen de jaren is het bedrijf geëvolueerd tot een complete interieurinrichter, dat ook inspeelt op de verwachtingen van de consument. 

Frédéric Taminiaux: “Vorig jaar nog hebben we voor onze 15de verjaardag onze klanten een 12 maanden prijsgarantie aangeboden. Ons uitgangspunt is en blijft immers design betaalbaar houden, ook in economisch moeilijke tijden. Op die manier hoeven klanten zich op geen enkel moment zorgen te maken om de inflatie. Ook aan onze hoge servicestandaarden verandert er niets. Zo blijven we werken met gepassioneerde interieurinrichters, die het totale plaatje bekijken en een ontwerp op maat maken. Daarvoor komen ze ook bij onze klanten aan huis.”

Een meerwaarde voor Veurne

Dat die aanpak werkt, bewijzen èggo’s sterke groeicijfers. “De nabijheid van een fysieke winkel blijft belangrijk. De meeste consumenten willen hun keuken of interieur namelijk ook eens van dichtbij bekijken, de materialen voelen en ruiken”, vervolgt Frédéric Taminiaux. “Bovendien, kunnen we door ons lokaal te verankeren nog beter en flexibeler inspelen op specifieke noden. Net daarom zijn we erg blij dat we nu ook in Veurne een vestiging kunnen openen. Er is hier een enorm potentieel.”

De nieuwe showroom van èggo is zo de negende winkel die op het Westpark een plaatsje krijgt. En dat stemt ook de stad Veurne tevreden. “Westpark zal straks twee maanden open zijn en uit de eerste cijfers blijkt dat méér dan de helft van de bezoekers klanten zijn van buiten de stad die hun eerste winkelbeleving in Veurne ontdekken of enkel werkzaam zijn in de stad. Ik denk dat èggo een goede keuze heeft gemaakt om haar eerste winkel te openen in de Westhoek, in de nabijheid van de Westkust en de Franse grens. Het is de juiste plek voor een maximaal klantenpotentieel en het ontdekken van nieuwe markten.”

Openstaande vacatures

Voorlopig heeft de Veurnse vestiging nog geen eigen shopmanager. “We zijn dus volop op zoek naar een gedreven verantwoordelijke, maar bijkomend ook nog naar verkopers met een goede kennis van de regio. Wie bij ons aan de slag gaat, komt in ieder geval terecht in een dynamisch en innovatief bedrijf met een familiale bedrijfscultuur. Geïnteresseerden kunnen online solliciteren of zijn op 28 januari welkom om de sfeer op te snuiven. Die dag bakt onze ambassadeur en sterrenchef Roger Vandamme heerlijke wafels voor alle aanwezigen”, aldus Catherine Dejonghe, commercieel directeur èggo Vlaanderen.  

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!