Een maximale dosis inspiratie dankzij de online configurator van èggo

Woensdag 13 februari 2019 — Een toekomstige keuken ontwerpen is een geweldig avontuur. De inrichting, de kleur van de meubels en de plaats van de verschillende huishoudtoestellen kiezen… Wat is er in dat geval beter dan een gratis online tool die inspiratie geeft en laat dromen over de ideale keuken? De keukenconfigurator van èggo werd opgefrist, zodat particulieren zich kunnen laten inspireren en hun keuken kunnen bekijken in 3D. Een paar keer klikken volstaat al.

Gebruiksvriendelijk en nog meer functies

De configurator kreeg een nieuw design en is geschikt voor gebruik op pc, tablet en smartphone.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! De configurator heeft maar een paar inlichtingen nodig om zijn werk te kunnen doen. De particulier kiest de stijl die zijn voorkeur geniet en definieert de afmetingen van de ruimte, inclusief de plaats van de deuren en ramen. Op een paar seconden tijd krijgt hij de verschillende mogelijkheden te zien, precies aangepast aan de ruimte. En vanaf daar kan de particulier zijn verbeelding de vrije loop laten: de plaats van de huishoudtoestellen wijzigen, de stijl veranderen, een specifiek meubel kiezen, radiatoren kiezen… en genieten van de weergave van het project in hoge definitie.

Een unieke tool voor inspiratie

De keukenconfigurator van èggo is duidelijk anders dan de andere bestaande tools op de markt.

Ons programma werd speciaal ontwikkeld om de particulier die volop aan het nadenken is over zijn keukenproject te inspireren en hem te omkaderen met professioneel vakmanschap”, zo vertelt Paul David, Directeur Marketing bij èggo.

Het doel: een echte tool voor co-creatie aanbieden, zodat de particulier het resultaat kan delen met zijn naasten en met zijn èggo-designer.

We brengen enorm veel tijd door in onze keuken, ze moet dus functioneel, mooi en praktisch zijn. Via deze digitale tool wil èggo al zijn expertise delen met zijn toekomstige klanten, en dit vanaf het begin van hun denkwerk”, voegt Paul David er nog aan toe.

Een geconnecteerd project voor meer mogelijkheden

De internetgebruiker kan zijn project bekijken in 3D en het op elk moment opslaan en weer terughalen wanneer hij het nodig heeft. Dat kan rechtstreeks in de configuratietool of via zijn persoonlijke ruimte ‘My èggo’, die bereikbaar is via de website van de keukenbouwer. Hij kan zijn project ook online delen met vrienden of familie.

De must: deze configurator inspireert de klant niet alleen, hij maakt alles direct concreet. Eens de keuken werd gecreëerd in de configurator, kan de klant immers onmiddellijk een afspraak maken met een èggo-designer in een van de 50 showrooms van het merk.

In de showroom kan de èggo-designer dan vertrekken van de inspiratie van de klant en het project samen met hem afwerken. Het is voor de particulier ook een gelegenheid om advies en antwoorden op zijn vragen te krijgen, om het project te verfijnen of om te profiteren van lopende promoties om zo een gepersonaliseerd aanbod te krijgen.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!