Steeds meer mensen wonen in de stad in een appartement waar het kleinste hoekje kostbaar is. De ruimte moet er dan ook optimaal benut worden. Daarom biedt èggo unieke opbergoplossingen en innoverende inrichtingsmogelijkheden voor keuken en badkamer.

De ruimte in de keuken wordt tot in het kleinste detail optimaal benut

In de stad is de leefruimte beperkt en is er slechts zelden plaats voor grote keukens. Met deze realiteit in het achterhoofd breidt èggo zijn gamma oplossingen voor optimaal ruimtegebruik verder uit: zo blijven kruiden en ander keukengerei binnen handbereik terwijl de keuken er netjes opgeruimd bij ligt.

Dit jaar garandeert èggo zijn klanten dat er in hun keuken geen centimeter meer verloren gaat. In XL-meubelen tot het plafond kunnen ze alle keukenrobots kwijt die ze maar weinig gebruiken, of hun servies voor speciale gelegenheden. Natuurlijk zijn deze meubelen beschikbaar met het volledige gamma bestaande deuren en panelen van èggo.

De keukenexpert stelt ook een inklapbaar werkblad voor. Het klapt open langsheen de muur voor een werkblad in de lengte of wordt dichtgevouwen voor een gezellige ruimte om samen met gasten iets te drinken. Zo is dit verwijderbare werkblad voor iedereen een oplossing. En er is nog meer plaatswinst met een keukentafel die na het eten weggeborgen wordt in een lade. Zo blijft de keuken ruim en functioneel.

Alles netjes op zijn plaats

Bij het koken kan het werkblad er al snel slordig uitzien: keukengerei aan een kant, kruiden aan de andere... het is dan niet makkelijk om het overzicht te bewaren. Om op een eenvoudige manier lekkere gerechten klaar te maken, heeft èggo schuifdeuren waarmee alle benodigdheden in de keuken binnen handbereik blijven, maar weggeborgen staan na het koken.  

Nog meer “verstoppen” kan bij èggo ook in nieuwe moderne en trendy designmeubelen met zwart getint glas. Die zijn ideaal om vaatwerk weg te bergen, of om het uit te stallen als decoratie dankzij de verlichting binnenin. Zo wordt dit meubel een echte vitrinekast.

Design is alles

Het is niet omdat een keuken klein is dat ze niet design en trendy kan zijn, en dat hebben ze bij èggo goed begrepen. Wat de afwerking betreft, doen keukenmeubelen in een glanzende uitvoering het nog altijd goed, maar de matte afwerking wordt jaar na jaar populairder. Daarom breidt èggo zijn gamma uit met twee nieuwe extra matte deurtinten: grijszwart en bordeaux. De beschermlaag tegen vingerafdrukken zal zelfs de grootste tegenstanders van deze afwerking overtuigen.

En wat dan met de badkamer?

Èggo blijft groeien en innoveren, en lanceert dit jaar moduleerbare badkamermeubelen met voor elk wat wils! De meubelen bestaan in meer dan 70 kleuren en zijn personaliseerbaar volgens ieders smaak, onder meer dankzij 100 verschillende types handgrepen. Naast de traditionele kolomkasten, wastafelonderkasten en spiegelkasten heeft èggo ook een selectie wastafels en kranen.

Met zo veel nieuwe mogelijkheden kan iedereen bij èggo zijn ideale keuken of badkamer ontwerpen, ongeacht de beschikbare ruimte.

Kom ze allemaal ontdekken tijdens BATIBOUW 2020 op stand nr. 405 in Paleis 11.

 

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!