Maandag 11 augustus 2014 — Vanaf 14 augustus vestigt de Belgische keukeninstallateur èggo zich met zijn gloednieuwe showroom van uitgeruste keukens in Ukkel en opent er zijn 47ste Kitchen House in België. Èggo neemt in Ukkel zijn intrek aan een zeer strategische verkeersas. De Waterloosesteenweg is immers een zeer drukke commerciële toegangsweg en ligt bovendien in een erg gegeerd stedelijk gebied (een nieuwigheid, want voor de ontwikkeling van zijn winkels kiest èggo traditioneel voor commerciële centra). Voor het gemak van zijn klanten heeft èggo ook een binnenparking voorzien. Op een totale oppervlakte van 520 m, verdeeld over twee niveaus waar 15 keukens worden tentoongesteld, toont èggo Ukkel aan zijn klanten een mooi gamma uitgeruste keukens met vloeiende, eigentijdse lijnen en trendy kleuren. Ergonomie, functionaliteit, design : alles getuigt van de inspiratie van de ontwerpers. Op het vlak van het budget stelt èggo een brede waaier van oplossingen voor : zonder compromissen te maken als het om kwaliteit gaat (zo zijn bijvoorbeeld alle èggo-keukens standaard met gedempte scharnieren uitgerust) en met een oordeelkundige selectie van elektrische huishoudtoestellen van bekende merken, gecombineerd met zeer interessante aanbiedingen, bewijst èggo dat het mogelijk is resoluut voor design en elegantie te gaan zonder de prijs uit de pan te laten swingen.

Nieuw in 2014 : de greeploze keuken en Start by èggo

Tussen de modellen die in het Kitchen House in Ukkel tentoongesteld worden, zullen de bezoekers ook de nieuwigheid voor 2014 kunnen ontdekken : de echte greeploze keuken.  Naar goede gewoonte breekt èggo met de gangbare praktijken in zijn sector en stelt met de collectie Line N zijn eigen greeploze modellen voor tegen een werkelijk betaalbare prijs.  Met hun zuiver design, gekenmerkt door vloeiende lijnen en harmonieuze volumes,  voldoen alle modellen van het Line N-gamma bovendien aan alle ergonomische vereisten en zullen zij alle liefhebbers van comfort, stijl en efficiëntie weten te bekoren.  Deze greeploze keuken is in meerdere kleuren verkrijgbaar en voor de indeling zijn de keuzemogelijkheden even uitgebreid als bij de andere modellen. 

Het reeds alom bekende “Start”-gamma van èggo is uiteraard ook vertegenwoordigd in Ukkel : elegante, eenvoudige, intelligente en kwaliteitsvolle keukens, die tegen scherpe prijzen te koop worden aangeboden.  Deze collectie is samengesteld uit meerdere jonge en kleurrijke modellen, die moeiteloos passen in een beperkte ruimte en een minibudget.  Met een instapmodel voor 1790 €, elektrische apparaten inbegrepen, bieden deze keukens alles wat een veeleisende klant van èggo mag verwachten : in de fabriek voorgemonteerde meubels, geschroefde rugstukken, regelbare voetstukken, volledig uittrekbare lades, standaard gedempte scharnieren en elektrische huishoudtoestellen van het merk junker (Bosch Siemens groep).  Ideaal om voor weinig geld toch van de èggo-kwaliteit te genieten. 

Een project, inspiratie…  ontdek het allemaal op eggo.be

De applicatie “èggo kichen vista” is in België de best ontwikkelde tool om de keuken van je leven virtueel vorm te geven aan de hand van drie opstellingen.  Daarna kan iedereen zijn keuken een persoonlijke toets geven door verschillende kleuren, fronten, handgrepen en materialen van vloeren  of werkbladen met elkaar te combineren.  De applicatie is beschikbaar op de site www.eggo.be en op App Store.

Praktische informatie

èggo Ukkel,

Waterloosesteenweg 1255

1180 Ukkel

uccle@eggo.be

Tel. 02/374 36 30

Fax. 02/374 95 25

Een team van 3 keukenadviseurs, onder leiding van Olivier Denis

Binnenparking

Openingsuren :

Van maandag tot vrijdag : van 10.00 tot 18.30 uur - Zaterdag : van 10.00 tot 18.00 uur

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!