Vrijdag 5 september 2014 — Vanaf 04 september strijkt het kitchen house èggo neer in Mechelen en opent er zijn gloednieuwe showroom met uitgeruste keukens op een zeer drukke en strategische commerciële verkeersader. Inderdaad, op de Brusselsesteenweg krioelt het van grote merken, zoals Brantano, Heytens, Auto 5, Shoe Discount, Carrefour, Carpet Right enz.

Op een oppervlakte van 315 m², die plaats biedt aan 12 tentoongestelde keuken en 4 verkoopkantoren, toont  èggo Mechelen aan zijn klanten een mooi gamma uitgeruste keukens met vloeiende, eigentijdse lijnen en trendy kleuren.  Ergonomie, functionaliteit, design…, alles getuigt van de inspiratie van de ontwerpers. 

èggo Mechelen bestaat uit een team van 3 ervaren adviseurs-verkopers, een keukenplaatser en een administratieve manager.  Zij helpen de klant in het licht van zijn behoeften een keuze te maken tussen de kleuren, inplantingsmogelijkheden en ergonomische trucjes.

Op het vlak van het budget stelt èggo een brede waaier van oplossingen voor : zonder compromissen te maken als het om kwaliteit gaat (zo zijn bijvoorbeeld alle èggo-keukens standaard met gedempte scharnieren uitgerust) en met een oordeelkundige selectie van elektrische huishoudtoestellen van bekende merken, gecombineerd met zeer interessante aanbiedingen, bewijst èggo dat het mogelijk is resoluut voor design en elegantie te gaan zonder de prijs uit de pan te laten swingen. 

Praktische informatie

èggo Mechelen

Brusselsesteenweg 441

mechelen@eggo.be

Onder leiding van Chahid Chaoui

Openingsuren : van maandag tot vrijdag : van 10.00 tot 18.30 u - zaterdag : van 10.00 tot 18.00uur

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!