Gisteravond werden voor de achtste keer de Best Brands Awards uitgereikt, de jaarlijkse bekroning voor sterke Belgische merken. In de categorie Best Kitchen Retail Brand ging de award naar èggo Kitchen & House . De bekroning is een opsteker voor het familiebedrijf dat precies 15 jaar bestaat. “We zijn opgetogen over deze erkenning, die ons motiveert om op hetzelfde elan verder te gaan”, stelt brand & marketing directeur Paul David.

De Best Brands Awards zijn een initiatief van onderzoeksbureau GfK en communicatiebureau the Serviceplan. Jaarlijks bekronen zij producten en retailmerken op basis van een online onderzoek bij 4.500 Belgische consumenten. Daarbij worden twee criteria gehanteerd: economisch succes en de uitstraling van het merk bij het grote publiek.

In de categorie Best Kitchen Retail Brand werd èggo gisteravond uitgeroepen tot winnaar. Èggo Kitchen & House is een Belgisch familiebedrijf dat werd opgericht in 2007. Het is vandaag actief in België, Luxemburg, Spanje, Senegal en het Midden-Oosten. Èggo ontwerpt, levert en installeert jaarlijks meer dan 20.000 keukens. In de showrooms van de keten vind je naast keukens ook dressings, meubilair voor livings en voor badkamers en andere opbergoplossingen. De voorbije 15 jaar is het bedrijf geëvolueerd tot een inrichter van complete interieurs. 

Paul David, brand & marketing director èggo Kitchen & House: “Deze award is een mooie erkenning voor de dagelijkse inzet van al onze medewerkers. Zij zorgen immers voor de tevreden klanten, aan wie we deze award te danken hebben. De onderscheiding motiveert ons om op hetzelfde elan door te gaan. We zien nog heel wat potentieel voor verdere groei en om onze dienstverlening nog te verbeteren. Het uitgangspunt blijft dat we design betaalbaar willen houden, en dat we onze klanten gelukkig willen maken door hun wensen te vertalen in het interieur van hun dromen.”

Èggo blijft verder dus investeren om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. De voorbije maanden opende het nieuwe filialen in Lochristi en Veurne, wat het totaal op 55 brengt voor België. “We zijn trouwens nog op zoek naar een aantal extra medewerkers om onze verdere expansie mogelijk te maken. Daarnaast maken we ook gebruik van nieuwe technologieën om de klantbeleving te versterken. Zo hebben we een video-offerte gelanceerd die de klant toelaat om zijn nieuwe keuken of interieur op een levensechte manier te bekijken. Dergelijke toepassingen van mixed en augmented reality zullen we in de toekomst nog vaker inzetten”, besluit Paul David.

Voor meer info over èggo ga naar www.eggo.be/nl of neem contact op met èggo Brand & Marketing : catherine.dejonghe@eggo.be -  0486/66.10.40