“Dit is een perfecte match, we delen hetzelfde DNA”

Ook het komende veldritseizoen is èggo keukens en interieur partner van het cyclocrossteam Baloise Trek Lions van Sven Nys. èggo heeft een prominente aanwezigheid in Vlaanderen met 22 showrooms. “Omdat we de ambitie hebben om te blijven groeien in Vlaanderen, gaan we voor het tweede seizoen op rij in zee met Baloise Trek Lions. We zijn ervan overtuigd dat de resultaten die zij neerzetten, zullen blijven bijdragen tot een nog ruimere merkbekendheid voor èggo”, stelt CEO Frédéric Taminiaux.

Keuken- en interieurspecialist èggo is in volle expansie. Binnenkort opent een nieuw filiaal in Drogenbos, nabij Brussel. Het familiebedrijf blijf ook investeren in campagnes om zijn merknotoriëteit te versterken. Frédéric Taminiaux : “Begin 2023 werden we bekroond tot Best Kitchen Retail Brand. Dat was een mooie erkenning en een heuglijke gebeurtenis. We willen onze troeven verder in de kijker zetten. En aangezien veldrijden na voetbal de populairste sport is in Vlaanderen, zetten we dus onze samenwerking met het team van Sven Nys voort.”

Tijdens het seizoen 2022-2023 was èggo voor het eerst shirtsponsor van Baloise Trek Lions. “We hebben dat heel positief ervaren. Het DNA van het team en dat van èggo sluiten perfect bij elkaar aan. Met Thibau Nys en Shirin van Anrooij hadden we twee wereldkampioenen bij de beloften. Dat zijn resultaten waar we uiteraard opgetogen over zijn. We vonden het niet meer dan logisch om ons partnership te verlengen voor 2023-2024”, aldus Frédéric Taminiaux.

Teammanager Sven Nys:“We zijn erg blij met èggo als sponsor van ons team. Het is een sterk merk dat elk jaar duizenden nieuwe klanten weet te overtuigen. We waarderen in het bijzonder de waarden waar èggo voor staat, zoals durf en innovatie, vertrouwen en vooral passie. Net als bij ons bestaat ook hun team uit professionals die zich dagelijks keihard inzetten om een resultaat neer te zetten. Dat èggo ook onze academy voor jongeren mee ondersteunt, benadrukt ook hun familiaal karakter en sociaal engagement.”

 

Voor meer info over Baloise Trek Lions ga naar www.baloisetreklions.be/nl. 

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!