VEURNE In het Veurnse winkelcomplex Westpark werd de 23ste showroom van Eggo Keukens & Interieur in Vlaanderen officieel geopend.

Voor CEO Frédéric Taminiaux was Veurne een logische volgende stap in de bedrijfsplannen om in heel Vlaanderen tegenwoordig te zijn. “We tellen vandaag 76 verkooppunten in België, Luxemburg, Spanje, Senegal en Saudi-Arabië. Het bedrijf is 15 jaar geleden gestart als specialist in de keukensector, maar op vraag van de klanten hebben we ons aanbod opengetrokken.”

VERANKERING “In onze verkooppunten kun je naast keukens ook terecht voor badkamers, dressings en andere opbergoplossingen. De productie op maat gebeurt in Duitsland, waar zowat elke dag 3.000 keukens worden gemaakt.” Commercieel directeur Catherine Dejonghe benadrukt: “De aanwezigheid van een fysieke winkel blijft belangrijk. Mensen die investeren in hun interieur willen de materialen kunnen voelen, kleuren en materialen combineren... Daarom is onze verankering met een fysieke winkel in deze regio belangrijk, zo dicht mogelijk bij de consumenten.” De Veurnse vestiging heeft ook nog vacatures, onder meer voor een eigen shopmanager en extra verkopers. Solliciteren kan op de website of geïnteresseerden kunnen de sfeer komen opsnuiven op 28 januari. Dan bakt ambassadeur en sterrenchef Roger van Damme tussen 14 en 16 uur zijn fantastische wafels voor alle bezoekers. (MVO)

 

Info: www.eggo.be/nl/onzeshowrooms/veurne.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!