Èggo keukens & interieur bekroond tot beste keukenwinkel van België op de achtste editie van de ‘Best brands awards.

De awards worden jaarlijks uitgereikt aan sterke Belgische merken. Het is een initiatief van onderzoeksbureau Gfk en communicatiebureau The Serviceplan. Zij bekronen producten en retailmerken op basis van een online onderzoek bij 4.500 Belgische consumenten. Daarbij werden twee criteria gehanteerd: economisch succes en de uitstraling van het merk bij consumenten.

‘Best kitchen retail brand’

In de categorie ‘Best kitchen retail brand’ werd Èggo uitgeroepen tot winnaar. ‘We zijn opgetogen over deze erkenning, die ons motiveert om op hetzelfde elan verder te gaan’, zegt Paul David, directeur merk- en marketingdirecteur. ‘Deze award is een mooie erkenning voor de dagelijkse inzet van alle Èggo-medewerkers. Zij zorgen voor de tevreden klanten, aan wie we deze award te danken hebben.”

Belgisch familiebedrijf

Èggo is sinds 2007 een Belgisch familiebedrijf met hoofdkantoor in Aartselaar. Het bedrijf is vandaag ook actief in Luxemburg, Spanje, Senegal en Saudi-Arabië. In België ontwerpt, levert en installeert de keten meer dan 20.000 keukens. Maar naast keukens verkoopt het merk ook interieur De voorbije maanden opende Eggo nog twee nieuwe filialen in het Oost-Vlaamse Lochristi en Veurne in West-Vlaanderen. 

 

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!