04/10/2022

Lochristi | De N70 in Lochristi wordt zo’n beetje de keukenboulevard van de regio.
Het Belgische familiebedrijf Èggo opende er gistermiddag zijn 22ste showroom. Die toont voor de helft keukens en voor de helft ander interieur.

Het bedrijf met hoofdzetel in Namen telt 54 winkels in onsland. “Wij trekken het design van de keuken door naar andere plaatsen in de woning. Daar heeft de levenswijze in volle coronatijd een invloed op gehad. Ruimtes worden geharmoniseerd, waardoor wij ook bureaus, dressings, tv-meubels en badkamers aanbieden.” In Lochristi gaat verkoopsspe- cialist Maxim Hoste aan de slag, samen met twee dames die klanten adviseren. “Maar hier is potentieel voor zeker vijf medewerkers”, klonk het gistermiddag.

Burgemeester Yves Deswaene Open VLD) prees het gezonde ondernemersklimaat in zijn gemeente. “Veel ondernemers zijn gekomen, nog maar weinig vertrokken. Akkoord, het maakt de N70 soms druk, maar het levert een rist mooie handelszaken op én werkgelegenheid.”

Topchef Roger Van Damme mocht als ambassadeur van Èggo de keuken inwijden met heerlijke creaties. (GHL)
INFO Antwerpse Steenweg 136, Lochristi.
www.eggo.be

"Tweeëntwintig winkels zijn er nu in Vlaanderen en uitbreiding blijft een topprioriteit. Over enkele weken openen we in Veurne”, vertelt de perfect tweetalige"

CEO Frédéric Taminiaux van Èggo

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!