Het bedrijf sluit tijdelijk zijn verkooppunten

Om actief de verspreiding van het coronovirus te vertragen, kondigt de Belgische keukenfabrikant èggo aan haar 50 verkooppunten tijdelijk te sluiten vanaf 17 maart om 18u30.

Frédéric Taminiaux, CEO van èggo : “We hebben besloten om tijdelijk onze winkels te sluiten voor het publiek, zelfs al werken we voornamelijk op afspraak en komen er niet veel mensen samen op een grote oppervlakte zoals het geval is bij voedsel, - textiel – of sportzaken. Deze maatregel gaat in vanaf dinsdagavond om 18u30. Op die manier beschermen we onze werknemers en onze klanten.

Geen impact op productie, levering en installatie

We begrijpen volkomen dat wanneer een klant kiest voor een nieuwe keuken of opbergruimte, hij of zij lang heeft nagedacht alvorens die beslissing te maken. Ik wil onze klanten geruststellen dat onze teams hun projecten blijven beheren. Er is telefonische permanentie beschikbaar en de klantendienst blijft open dankzij thuiswerk. Zo kunnen onze klanten via meerdere kanalen bij ons terecht. Bovendien volgen wij nog steeds de bestellingen op alsook de planning van leveringen en installaties." besluit Frédéric Taminiaux.

Voor zij die wat tijd thuis doorbrengen, heeft èggo slimme manieren bedacht voor inspiratie!

Eén ding is zeker: we zullen de komende dagen heel wat tijd binnenshuis doorbrengen. Daarom stelt èggo een aantal ideeën voor aan zij die van de gelegenheid gebruik willen maken om een beetje te dromen van een nieuwe keuken. Zo zijn er artikels en adviezen te vinden op hun blog, kan de klant online zijn/haar eigen project ontwerpen, is een virtueel bezoek aan een winkel mogelijk en kan de klant zelfs ‘live’ chatten met een adviseur op afstand. Afspraak op de website van èggo.

èggo is een Belgische onderneming met verkooppunten in België, Groothertogdom Luxemburg en Spanje. De onderneming telt in België 450 werknemers, ontwerpt en installeert jaarlijks 17.000 keukens en opbergruimtes op maat en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 150 miljoen euro.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!