Ontdek de designkeukens van èggo op BIS (Flanders Expo Gent, 4 tot 12 oktober)

Woensdag 1 oktober 2014 — De collectie greeploze keukens Line-N van èggo krijgt er een waaier van trendy kleuren bij. De Belgisch keukenfabrikant kiest zo resoluut voor design en zet tegelijk in op gebruiksgemak en comfort. Ontdek de nieuwekeukens op het bouwsalon Bis, van 4 tot 12 oktober in Flanders Expo Gent (stand 1464 in paleis 1).

Minder handgrepen, maar evenveel kwaliteit, comfort en keuze van inrichting. Een horizontaal of verticaal profiel?Met èggo stemt de klant zijn keuken perfect af op zijn smaak. 

Om het designaanbod nog toegankelijker te maken, vult èggo zijn keukenmodellen aan met nieuwe afwerkingen in hoogglanslak, gekleurde profielen en geïntegreerde LED verlichting (met afstandbediening). Keuze genoeg dus voor een persoonlijke en betaalbare designkeuken op maat. De populaire Cottage-collectie breidt daarbij het assortiment frontpanelen uit. Zo is er nu ook een uitvoering met houtlook. 

Met de reeks Start reikt èggo dan weer jonge, kleurrijke en dynamische keukens aan, aangepast aan het eigentijds wonen met vaak beperkte ruimtes en budgetten.

Op het bouwsalon Bis kan je ook zien dat alle èggo-keukens nieuwe scharnieren met ingebouwde schokdempers kregen. Ook tal van technische verbeteringen – standaard bij alle èggo-keukens – zijn tot in detail doorgevoerd.

èggo op BIS

stand 1464 in paleis 1 • Flanders Expo Gent (Maaltekouter 1)

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!