Met een nieuwe showroom in de Bemptstraat in Drogenbos beschikt èggo keukens & interieur nu over zes filialen in en rond Brussel. Met deze bijkomende winkel zet de interieurspecialist zijn ambitie kracht bij om marktleider te worden in de regio Brussel. “We zoeken continu hoe we onze aanwezigheid verder kunnen versterken. Deze 56ste showroom van België, op de grens van Vlaanderen en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest onderstreept dat we een voortrekker willen blijven”, stelt CEO Frédéric Taminiaux. 

Èggo heeft de voorbije jaren een sterk groeiparcours afgelegd. De keten telt vandaag 80 verkooppunten in 5 landen. Naast België en Luxemburg is het merk ook aanwezig in Spanje, Senegal en het Midden-Oosten. In België ontwerpt, levert en installeert het bedrijf jaarlijks meer dan 20.000 keukens. Voorts biedt het ook dressings, meubilair voor livings en voor badkamers en andere opbergoplossingen aan. Èggo is dan ook een complete interieurinrichter, die inspeelt op de verwachtingen van de consument. 

“Ons uitgangspunt blijft dat we kwalitatief design betaalbaar houden en dat we onze klanten gelukkig willen maken door hun wensen te vertalen in het interieur van hun dromen. Zoals onze slogan luidt: èggo, wat een verandering!”, legt CEO Frederic Taminiaux uit. “Daarbij hanteren we een hoge servicestandaard. Zo werken we met gepassioneerde interieurinrichters, die een ontwerp op maat uittekenen en rekening houden met het volledige interieur. Via vernieuwende oplossingen krijgt de klant een levensecht beeld van zijn of haar nieuwe interieur. Desgewenst komen onze adviseurs trouwens ook bij de klant aan huis.”

Een ruime showroom met veel inspiratie

Dat die aanpak werkt, bewijzen èggo’s sterke groeicijfers en de verdere uitbreiding van het winkelnetwerk. “De nabijheid van een fysieke winkel blijft belangrijk. De meeste consumenten willen hun keuken of interieur namelijk ook eens van dichtbij bekijken, de materialen voelen en de mogelijkheden verkennen”, vervolgt Frédéric Taminiaux. “In Drogenbos hebben we een strategische locatie gevonden, vlakbij de Brusselse ring. De ligging op een invalsweg tussen Vlaanderen en Brussel biedt een sterke visibiliteit. En de showroom is makkelijk bereikbaar uit verschillende richtingen.”

Met 650m² oppervlakte is dit een grote showroom. “We hebben er 13 keukens en 9 dressings ingericht, samen met 9 inspirerende opstellingen van een badkamer, eetkamer, tv-meubel enzovoort…”, gaat Sébastien Joine, commercieel directeur van èggo, verder. “Klanten kunnen op een rustige manier door de ruimte wandelen en alle nieuwigheden ontdekken. Er is ook een technische keuken opgesteld, die alle verschillende opties en oplossingen omvat. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten hier heel veel ideeën zullen opdoen om hun interieur vorm te geven. Het team van shopmanager Grégory Herman staat alvast klaar om hen daarbij te helpen.”

Alexis Calmeyn, burgemeester van Drogenbos, mocht de winkel officieel openen. "Drogenbos mag dan een kleine gemeente zijn, het is een belangrijke hub in de Brusselse rand, met maar liefst 450 bedrijven. Als gemeentebestuur willen we die bedrijven zoveel mogelijk ondersteunen en streven we er tegelijk naar om het straatbeeld aantrekkelijk te houden voor onze inwoners en passanten. Deze nieuwe showroom past alvast perfect in dat plaatje. Gelegen op een triple A-locatie, met een ruime parkeergelegenheid en ondersteund door een gemotiveerd team ben ik ervan overtuigd dat deze nieuwe showroom een meerwaarde zal zijn voor onze gemeente."

 

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!