Eindelijk zijn er opbergsystemen op maat en aan democratische prijzen

Donderdag 18 augustus 2016 — èggo innoveert met een nieuw gamma inbouwkasten en op maat gemaakte opbergmeubels. Kamer, zolder, woonkamer, gang, bureau, dressing, hall ... èggo opbergsystemen passen zich naadloos aan elke situatie en elk budget aan.

Met 15.000 per jaar geplaatste keukens heeft èggo een heuse ervaring in meubelen « op maat » opgebouwd.  èggo breidt deze expertise nu uit naar het ontwerpen van op maat gemaakte kasten en dressings die voor iedereen betaalbaar zijn. Het merk blijft trouw aan zijn positionering waaraan het zijn succes in de keuken dankt: zeer betaalbare prijzen voor een meer dan gemiddelde kwaliteit en afwerking.

Ruim alle ruimten stijlvol op

Onder het dak, onder een trap, tegen een muur, èggo biedt talloze praktische oplossingen om het interieur van elk huis op te ruimen en plaats te winnen, zelfs in de kleinste en minst evidente plaatsen zoals een kamer onder het dak, een ruimte onder de trap, de zolder .... De precies op maat gemaakte kasten en dressings van èggo creëren als het ware extra ruimte en sluiten perfect aan bij elk interieur. èggo besteedde aandacht aan de slimme details, zoals een hoekprofiel voor schuifdeuren die elke hoekje benutten, een centraal eiland in een dressing om kleren op te vouwen of een outfit klaar te leggen, schuifdeuren die de dressing discreet van de kleedkamer scheiden, ...

Slimme extra’s

Naast de klassieke opbergruimtes zoals schoenenrek, broekenrek, hangkasten, enz., zijn er ook opbergsystemen voor handtassen, lade-indelingen, uittrekbare hangsystemen voor ondiepe kasten, schoenenrek met twee niveaus , specifieke opbergsystemen voor kinderkasten, dassenrek, garderobelifts ideaal voor het opbergen van kleding in de hoogte en makkelijk toegankelijk, lades met druksluiting, brede broekhangers ... (zie video's).

 

In 6 stappen van het project naar de uitwerking :

1) U legt uw project en maten voor in uw dichtsbijzijnde èggo-showroom.  Het is mogelijk een afspraak te maken.

2) Samen met de èggo-specialist maakt u uw project concreet : u bepaalt de materialen, formaten, kleuren en accessoires.

3) Ter plaatse en in uw bijzijn wordt er een 3D-plan in kleur uitgewerkt rekening houdend met uw maten en wensen. Er wordt onmiddelijk een gratis offerte opgemaakt.

4) Zodra u de bestelling bevestigd heeft, wordt er een afspraak vastgelegd zodat de schrijnwerker de definitieve maten kan komen controleren. De bestelling wordt naar de fabriek doorgestuurd.

5) De dag voor de installatie worden de onderdelen van uw meubel geleverd.

6) De èggo-schrijnwerker komt uw opbergsysteem op maat installeren.

 

9 goeie redenen om voor èggo te kiezen :  

1) De beste prijs-kwaliteitsverhouding van de markt

2) De productinnovatie, de know-how en de koopkracht van de èggo-groep

3) Keuze uit eindeloos veel combinaties, kleuren, materialen

4) Professionals die aandachtig luisteren en die oplossingen op maat bieden

5) Professionals die kostbaar advies geven

6) Een uitgewerkt 3D-plan op maat

7) Korte productie- en leveringstermijnen

8) Gepersonaliseerde follow-up van uw project, vanaf het concept tot de uitwerking

9) Installatie volgens de regels van de kunst door erkende en bekwame professionals

 

Het gamma "kasten en dressings" van èggo is overal verkrijgbaar in de 47 vestigingen in Wallonië, Brussel en Vlaanderen.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!