LOCHRISTI | Aan de Antwerpse Steenweg heeft het Belgische familiebedrijf èggo zijn 22ste Vlaamse vestiging geopend. De opening gebeurde in het bijzijn van de bekende chef en ambassadeur Roger van Damme.

Èggo werd opgericht in 2007 en telt vandaag 76 verkooppunten in 5 verschillende landen en ontwerp, levert en installeert jaarlijks meer dan 22.000 keukens en kasten. Met de opening van 50 winkels in België, waarvan die in Lochristi de 22ste in Vlaanderen vormt, is bezig aan een stevige opmars.

Later dit jaar volt in het West-Vlaamse Veurne nog de opening van de 23ste showroom. Voor de gelegenheid werd kok Roger Van Damme opgetrommeld om de opening als ambassadeur op te luisteren.

De winkel werd geopend in aanwezigheid van topchef Roger van Damme (midden). Nog op de foto: districtsmanager Nilsson Lambrechts, CEO Frederic Taminiaux en het lokale team (rechts): Femke, Silke en Maxim. © Yannick De Spiegeleir

De winkel werd geopend in aanwezigheid van topchef Roger van Damme (midden). Nog op de foto: districtsmanager Nilsson Lambrechts, CEO Frederic Taminiaux en het lokale team (rechts): Femke, Silke en Maxim. © Yannick De Spiegeleir

De gemeente Lochristi verwelkomt de nieuwe vestiging van èggo. “De voorbije decennia hebben we heel wat jonge gezinnen en nieuwe handelszaken mogen verwelkomen. Veel van die zaken hebben zich gevestigd aan de Antwerpse Steenweg, omwille van de gunstige ligging en de lage fiscale druk. Toegegeven, het kan druk zijn op die N70, maar de handelszaken zijn een belangrijke bron van werkgelegenheid en de inwoners hebben hier echt shoppingkeuze te over”, zegt burgemeester Yves Deswaene (Open Vld).

Om zijn opmars verder zetten is èggo op zoek naar bijkomende medewerkers en worden in Vlaanderen de komende maanden meer dan 20 extra banen gecreëerd.

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 68 verkooppunten in 5 verschillende landen. Het merk is te vinden in België (3 openingen in 2021), het Groothertogdom Luxemburg (opening in Bereldange in oktober 2021), Spanje (3 openingen in 2021), Senegal en Saoedi-Arabië. In 2021 zal de èggo-groep 19.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 750 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 170.000.000 in 2021.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!