Niets leukers dan persoonlijkheid aan je interieur toevoegen! Maar dat blijkt niet overal even simpel. Hoe je een persoonlijke touch in een nieuwe keuken legt, blijft voor velen een raadsel. Gelukkig heeft styliste Anne-Catherine er wél kaas van gegeten. In deze aflevering van Vraag het vtwonen ontdek je hoe zij een persoonlijke stempel drukt op haar gloednieuwe keuken.

In samenwerking met èggo

Meer tips?

Kun je meer hulp gebruiken bij het ontwerp van jouw nieuwe keuken? Dit artikel zet je op weg. Benieuwd naar meer interieurtips van Anne-Catherine? Bekijk hier alle afleveringen van ‘Vraag het vtwonen’.

bron : In samenwerking met èggo | Vraag het vtwonen, seizoen 1, aflevering 4
Dinsdag, 1 december 2020

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!