Niets leukers dan persoonlijkheid aan je interieur toevoegen! Maar dat blijkt niet overal even simpel. Hoe je een persoonlijke touch in een nieuwe keuken legt, blijft voor velen een raadsel. Gelukkig heeft styliste Anne-Catherine er wél kaas van gegeten. In deze aflevering van Vraag het vtwonen ontdek je hoe zij een persoonlijke stempel drukt op haar gloednieuwe keuken.

In samenwerking met èggo

Meer tips?

Kun je meer hulp gebruiken bij het ontwerp van jouw nieuwe keuken? Dit artikel zet je op weg. Benieuwd naar meer interieurtips van Anne-Catherine? Bekijk hier alle afleveringen van ‘Vraag het vtwonen’.

bron : In samenwerking met èggo | Vraag het vtwonen, seizoen 1, aflevering 4
Dinsdag, 1 december 2020

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 68 verkooppunten in 5 verschillende landen. Het merk is te vinden in België (3 openingen in 2021), het Groothertogdom Luxemburg (opening in Bereldange in oktober 2021), Spanje (3 openingen in 2021), Senegal en Saoedi-Arabië. In 2021 zal de èggo-groep 19.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 750 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 170.000.000 in 2021.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!