Kunstenaar Oli-B, niet te missen op Batibouw 2019

Maandag 18 februari 2019 —  “We staan er niet altijd bij stil, maar onze keuken is een ruimte is waarin we vaak lange tijd vertoeven”, merkt de Belgische kunstenaar Oli-B op. Deze ruimte is een centrale plaats in onze woning die zo in zekere zin de ziel van het huishouden omvat. De keuken staat namelijk voor veel meer dan zijn oorspronkelijke functie, het is een ruimte die vaak synoniem is voor vrijgevigheid en gezelligheid. Tijdens Batibouw 2019 zal Oli-B zijn creativiteit de vrije loop laten met als canvas een volledig uitgeruste, witte keuken van èggo van 2,7 m lang. Er is geen beter voorbeeld dan deze personalisatie om te benadrukken dat elke keuken van èggo uniek is.

Naast het visuele en unieke aspect van deze actie, heeft èggo ook een belangrijke boodschap: zo willen ze vooral illustreren dat een keuken die in eerste instantie functioneel is, een ware cocon kan worden die precies bij ons past eens ze gepersonaliseerd is.

Elke keuken van èggo weerspiegelt de wensen, de verwachtingen en de beperkingen van elk van onze klanten. Elke keuken van èggo moet uniek zijn, om aan te sluiten bij elk interieur, bij elke persoonlijkheid en bij elke woning”, vertelt Paul David, Directeur Marketing bij èggo.

De kunstenaar kon èggo met zijn bijzonder grafische en kleurrijke werk bekoren voor dit project. De krachtige en levendige kleuren die verwijzen naar de plantenwereld, sluiten naadloos aan bij èggo’s gevoeligheid voor natuur en milieu.

Wij wilden hiermee herinneren aan het engagement dat èggo al jaren heeft voor het verkleinen van haar ecologische voetafdruk. Dit is trouwens ook de uitgelezen mogelijkheid om de huidige trend van de terugkeer van de natuur in onze interieurs in de verf te zetten,” voegt Paul David nog toe.

De kunstenaar zal deze plantaardige wereld op zijn manier creëren, om de ruwe keuken om te vormen tot een waar kunstwerk.

Naarmate het salon vordert zal de kunstenaar zijn werk voltooien voor de ogen van de bezoekers. Èggo moet nog beslissen wat er na het salon met de keuken zal gebeuren.

We hebben al nagedacht over een verkoop voor het goede doel, waarbij de opbrengst gaat naar onze ‘Fondation Ëlleg’, die werkt voor de kinderen van Senegal”, zegt Paul David.

Afspraak op Batibouw om meer te weten te komen.

Stand van èggo op Batibouw: Paleis 11 nr. 405.

Meer weten over Oli-B: oli-b.be

Meer weten over èggo: www.eggo.be

Over èggo

Opgericht in 2007, heeft het Belgische familiebedrijf èggo inmiddels 74 verkooppunten in 6 verschillende landen. Het merk is te vinden in België, het Groothertogdom Luxemburg, Spanje, Senegal en Saoedi-Arabië. In 2023 zal de èggo-groep 20.000 maatwerkprojecten voor haar klanten hebben uitgevoerd. In België beschikt de groep over een eigen logistiek en klantendienst. Met haar 1000 werknemers, plaatsers en bezorgers heeft de èggo-groep een omzet van € 180.000.000 in 2023.

Wenst u extra inlichtingen? Contacteer ons!