Hoe kan je ons contacteren?

Onze winkels zijn gesloten maar al onze teams blijven telefonisch of via videoconferentie bereikbaar om te praten over je noden en wensen, en vooral om je glimlach te zien, zonder dat die verstopt zit achter een masker!

Hou contact via verschillende communicatiemiddelen. Je kiest zelf welk middel het best bij je past!

Verkies je visueel contact?

Niet twijfelen: kies voor een virtuele afspraak met de tool Teams. Een èggo-raadgever staat klaar om je te verwelkomen en je ontwerp te realiseren vanop afstand. Ken je de tool niet zo goed? Geen probleem! Èggo heeft een eenvoudige procedure uitgewerkt om je te helpen de tool optimaal te gebruiken! Informeer ernaar bij onze medewerkers wanneer je een afspraak aanvraagt.

Maak een afspraak

Liever telefonisch?

Alle èggo-verkooppunten vind je hier. Contacteer de dichtstbijzijnde winkel om een antwoord te krijgen op al je vragen. Wacht niet langer: een èggo-expert staat voor je klaar om te voldoen aan al je noden en verwachtingen.

zoek een winkel

Liever mailen?

Contacteer ons via het e-mailadres van je winkel. Zo krijg je alle informatie die je nodig hebt. Een èggo-dossierbeheerder stuurt zo snel mogelijk je een duidelijk en nauwkeurig antwoord.

Contact opnemen met een winkel via mail

Zorg voor jezelf en hou contact!

Onze winkels blijven open... maar op afstand! Wij blijven je begeleiden bij je project, of helpen je om inspiratie te vinden.

We hebben een hele reeks digitale tools waarmee je de wereld van èggo, onze producten en trends kunt ontdekken en - waarom ook niet - vanuit je luie stoel de basis kunt leggen voor je toekomstige ontwerp.

Je ontwerp configureren

Zin om je keuken te ontwerpen in 3D?

Start!