Belgische expertise,
internationale erkenning

Met de opening van 46 winkels in amper 10 jaar tijd is èggo snel opgeklommen tot de leiderspositie van de uitgeruste keukens in België. Die expertise is voortaan ook te vinden in het Groothertogdom Luxemburg en Spanje, waar èggo steeds meer klanten weet te verleiden.

De èggo
Kitchen Houses

De Kitchen Houses zijn veel meer dan simpele showrooms voor uitgeruste keukens. Het zijn inspirerende ruimtes waar de bezoeker universums en omgevingen van goede kwaliteit aantreft, met een bijzondere aandacht voor het evenwicht tussen de materialen, kleuren en verlichting.

Zoek een winkel

Een familieavontuur

In 2007 richtte Philippe Taminiaux èggo op. Hij had op dat moment meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de distributie en elektrische huishoudapparatuur. Samen met zijn zoon Frédéric, die de operationele leiding van het bedrijf op zich neemt, blijven ze het merk en de groep èggo verder ontwikkelen, in België en in het buitenland.

Bouwpromotie

èggo Project is het èggo-team dat zich richt tot projectontwikkelaars van individuele huizen en flatgebouwen. Commerciële raadgevers, schatters, managers, logistici: èggo Project biedt diensten die volledig zijn aangepast aan de verplichtingen en specifieke eigenschappen van professionals in de vastgoedsector.

Ontdek èggo Project

Een milieubewuste houding,
elke dag opnieuw

Omdat het in België is dat we onze ecologische voetafdruk achterlaten, heeft èggo besloten om in onze regio’s concrete, originele acties te ondernemen in verband met het milieu.

Meer weten

Er is altijd een 
èggo showroom in uw buurt

Dankzij ons uitgebreid netwerk van meer dan 50 showrooms verspreid over de verschillende provincies in België (we zijn aanwezig in de provincies Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Limburg, Oost-VlaanderenBrussel, Antwerpen, Waals-Brabant, Henegouwen, Luik en Namen), vind je zeker en vast èggo advies voor je nieuwe keuken of dressing in je buurt.