Wat dacht je van een gebruiksvriendelijke en doeltreffende vaatwasmachine? De vaatwassers van AEG met de QuickSelect-technologie zijn heel eenvoudig in gebruik dankzij hun digitale cursor. Bovendien kan je je afwascyclus programmeren voor het tijdstip dat jou past en de duur die jou het beste uitkomt, zonder dat het toestel daarom minder efficiënt wordt!

Laat je verleiden door de buitengewone technologie

Programmeren met één druk op de knop

Kies de duur van je afwascyclus met een heel intuïtieve digitale cursor, en je vaatwasmachine selecteert automatisch een programma voor jou. Zo krijg je een afwascyclus op maat, die eindigt op het moment dat jou het beste uitkomt. De vaatwasmachine zorgt ervoor dat jij profiteert van onberispelijke resultaten, met elke keer perfect gewassen borden. Zo wordt je leven veel eenvoudiger!

In een fractie van een seconde kan je ook bijkomende opties toevoegen aan je afwascyclus. Je kunt bijvoorbeeld de optie GlassCare selecteren speciaal voor delicate vaat. Zo zijn je glazen goed beschermd tegen schade. Als je vaat erg vuil is, kan je ook de optie ExtraPower gebruiiken. Deze optie verbetert de afwasresultaten van het geselecteerde programma door de duur en de temperatuur te verhogen.

Een zuinige teller

Bovendien krijg je dankzij de zuinige teller meteen informatie over je energieverbruik. Zo kan je flink besparen op energie en tegelijk zorg dragen voor het milieu.

Gepubliceerd op 15.10.2019
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow