Resultaten van restaurantkwaliteit bij u thuis

Professionele chefs gebruiken ‘sous vide’ al lang om perfecte en consistente resultaten te bereiken. Sous Vide brengt technologie voor restaurantkwaliteit naar uw keuken, waardoor u gerechnten kunt creeren die uw verwachtingen overstijgen.

Perfecte resultaten met de kerntemperatuursensor

Dankzij de kerntemperatuursensor van deze oven kunt u de kerntemperatuur in het midden van uw gerecht meten tijdens het kookproces. Zo krijgt u telkens weer perfecte resultaten.

Optimale kookresultaten met vochtigheidsgraadsensor

De vochtigheidsgraadsensor in deze oven verbetert uw bereidingen door automatisch de exacte hoeveelheid stoom te gebruiken voor perfecte kookresultaten. Door stoom toe te voegen, krijgt uw gerecht de perfecte smaak en textuur om het nog meer smaak te geven.

Culinaire perfectie gegarandeerd, met een beetje professionele hulp

Een groot LCD-display dat dankzij de unieke recepthulpfunctie van de oven telkens weer geweldige resultaten garandeert. Door de temperatuur en tijdinstellingen voor een ruime verzameling gerechten automatisch aan te passen, hebt u de complete controle over uw bereidingen; of het nu voor een etentje voor twee, of voor een meergangendiner voor vrienden is.

Een luxe uitstraling gecombineerd met eersteklas prestaties

De Soft Closing Door-technologie van de deur zorgt ervoor dat de deur altijd zacht en stil sluit voor een gevoel van hoogwaardig prestatievermogen.

Product : AEG Stoomoven BSK792220M

 

Gepubliceerd op 28.08.2017
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow