Moduleerbaar en personaliseerbaar: de keuze is aan jou!

Gedaan met discrete koelkasten die in het decor verdwijnen. Met Samsung Bespoke maak je van je koelkast een waar decoratie-element. Ideaal voor je èggo-keuken: handig vanbinnen, kleurrijk vanbuiten (ideaal trouwens om indruk te maken op je gasten).

Met je Samsung Bespoke heb je een 100% personaliseerbaar toestel dat je volledig zelf configureert: van de keuze van materialen tot het type producten (koelkast, diepvries of een combinatie van beide).

Alles over de werking

Stap 1: combineer de producten

Combineer de elementen die je wenst, volledig in functie van je behoeften en van je stijl. Of je nu van een gewone 1-deurskoelkast droomt, of van een combinatie ‘1-deurskoelkastkoelkast + 1-deursdiepvries’ of ‘1-deurskoelkast + 2-deurscombi + 1-deursdiepvries’, je koelzone is volledig aangepast aan jouw wensen!

Stap 2: kies je afwerking

Samsung Bespoke, dat betekent tal van kleuren en materialen. Ga voor een afwerking in lavender, skyblue of beige metaalkleur; glas in glam navy-kleur, of mat of zwart inox.

Moduleerbaar, ook achteraf

Breidt jouw gezin uit en is je Samsung Bespoke-koelkast niet meer groot genoeg? Of heb je beslist om voortaan alle gerechten voor de hele week al tijdens het weekend klaar te maken en heb je een grotere diepvries nodig? Nee, je hoeft geen nieuw toestel te kopen! Je kunt gewoon een module toevoegen als dat je uitkomt. Zo gaat je koelkast een stuk langer mee!

Ontdek het Samsung Bespoke-gamma
Meer weten

Bezoek ons

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 09.12.2021
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow