Elektro met niets dan troeven

De elektro van de “Dark Inox”-collectie hebben niets dan troeven. Eerst en vooral zijn ze heel performant dankzij hun innoverende technologie. Het ultramoderne design zorgt voor een trendy toets in je keuken. En ook wanneer je ze aanraakt, raak je gecharmeerd: de afwerking in roestvrij staal heeft wat structuur en voelt satijnzacht aan. En tot slot zijn ze naast performant, stijlvol en fijn om aan te raken ook erg praktisch: geen vingerafdrukken op deze afwerking!

Een totaalgamma

De Dark Inox oven

Het ontwerp van deze Beko-oven is uiterst elegant dankzij de pure lijnen. De oven is gemaakt van kwaliteitsvolle materialen, glas en roestvrij staal, waardoor hij zeer robuust is. De waaier aan functies maakt hem ook heel performant en innovatief. In deze oven bak je alles altijd perfect. Nog een troef? Dankzij de intuïtieve werking is het een koud kunstje om dit technologisch hoogstaande pareltje te gebruiken.

De AutoDose Dark Inox vaatwasmachine

Wat dacht je van een superintelligente maar ook stijlvolle vaatwasmachine? Die vind je bij Beko: de AutoDose Dark Inox vaatwasmachine, een toestel dat bulkt van de nieuwe technologie. Dit is de eerste vaatwasser die uitgerust is met een automatisch doseringssysteem voor het afwasmiddel. Deze technologie maakt het toestel doeltreffender, praktischer en vooral zuiniger. Geen zorgen meer over dosering. Bij elke cyclus gebruikt deze vaatwasmachine net de juiste dosis. Met een perfect resultaat! Naast superintelligent is deze vaatwasser ook heel stijlvol dankzij de uitgepuurde lijnen. Het bedieningspaneel werd verborgen voor meer discretie en soberheid.

De Dark Inox inductiekookplaat

Hou bij het koken de temperatuur perfect onder controle met de Dark Inox inductiekookplaat. Deze kookplaat heeft maar liefst 9 vermogensniveaus en 3 verschillende boosters! Zo kan je rustig nieuwe recepten uittesten. Elk van de 3 kookzones valt makkelijk te bedienen met de Smart Access-toetsen. Laat je verder overtuigen door het design in zwart glas. Met deze kookplaat krijgt je keuken een moderne toets.

De vrijstaande Dark Inox koel-vriescombinatie

Bewaar je voedsel optimaal met deze sobere Beko-koelkast. Dankzij het innoverende EverFresh+, een technologie die de optimale vochtigheidsgraad controleert en behoudt, bewaar je groenten en fruit tot wel 30 dagen lang! En met de NeoFrost-technologie kan je de vochtigheidsgraad onder controle houden in elk deel van de koelkast: in het diepvriesgedeelte is de lucht droog om ijsvorming te voorkomen, terwijl de lucht in het koelkastgedeelte vochtiger is om voedsel beter te bewaren.

De decoratieve Dark Inox dampkap

Met een dampkap zorg je voor een decoratieve toets in je keuken. Met de Dark Inox dampkap van Beko voeg je daar nog een vleugje chic aan toe! Bovendien is ze erg performant: damp kan niet meer ontsnappen dankzij de randafzuiging met 4 snelheden, waarvan 1 intensieve. En je hoeft nergens bang voor te zijn: dit uiterst stille en zuinige toestel behoort tot energieklasse A.

Ben jij overtuigd door het Dark Inox gamma van Beko?

Maak dan snel een afspraak in onze winkels om meer te weten!

Maak een afspraak
Gepubliceerd op 26.05.2020
Meer informatie

Wil je meer weten over éggo

Ontdek onze knowhow